Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina R46

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova

Druze,ako ti se svidja motor,kupi ga i sa srecom da ga vozis.Obavezno povedi nekoga ko se razume malo vise od tebe u motore,da cuje masinu,da vidi dal motor nije kojim slucajem lupan i naravno da ga malo provoza,da ne daj Boze ne vuce.Proveri i regularnost motora obavezno,da ne bude da si za full cenu kupio neku divcu.Ako znas neke ljude iz grada odakle je prodavac,iscimaj ih da se raspitaju u vezi svega ovoga u ssto sam ti napisao u svom gradu.Pun oprez i srecno u kupovini.Javi sta si uradio.Ako ti treba neka pomoc javi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

Idem do kraja sedmice,da ga pazarim,motor je kupljen u salonu u sarajevu tako da mislim da ne bi trebalo biti problema oko papira,a za ispravnost vodim jednog drugara da ga pogleda....Malo me samo zeza prevoz,jer ne znam kako to da iskombinujem,njega da vozim po ovakom vremenu tesko,a prikolica obicna ili neki kombi ne znam kako da ga ubacim,a najgore sto slabo ko ima pravu prikolicu za prevoz

• Zainteresovan, 582 postova

U kombi pa ga zategni spanerima ili jacim kanapom....slobodno...lepo ga uglavis da prednja guma udara u jednu stranu a zadnja u drugu stranu kombija..posle toga spaneri i nema porblema..

iz licnog iskustva... ;)

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR

Vise puta sam vozio motore u kombiju,poneses sa sobom dasku duzine min. dva metra sirine 30 cm preko nje uteras motor prislonis ga prednjim tockom do kabine a bocna strana sto blize bocnim vratima kombija postavis motor na copavu i zategnes ga spanerima koji imaju da se kupe kod kineza,tako motor moze da tera do Indije ako treba.

• Svrati ponekad, 169 postova

Ja ti predlazem da uzmes ovde ili Hondu CBR600RR '05 ili Suzuki GSXR 750 '05'06 za 6500e i da bude vrh. Taj R6 ce te izaci vise od 6500 kad ga prebacis, a hteces to da uradis kad tad. Sto se tice toga da li ti je jak za prvi motor,  ja u zivotu nisam seo na motor i kupio sam pre 5 godina Suzuki GSXR 1000 K2. Nisam znao ni gde ide prva brzina. Znao sam samo gde su kocnice, gas, kvacilo i to je to. I jos je drug seo iza mene. Samo sam krenuo, i to je to. Od tad vozim trkalice od 1000cc.

• Drug član, 1137 postova

i ja sam prvo u zivotu seo na 650cc 50ks , bez ikakvih problema, pa onda na 1000cc 150ks, nema razlike ako si citav u glavi i znas da se kontrolises...

• U prolazu, 46 postova

Doktore,kombi za transport,sve su ti kolege lepo objasnile u prethodnih par poruka.Samo pazljivo procitaj i uradi kao sto su ti rekli.Ne sekiraj se dal ti je jak motor,pamet u glavu i vozi kako ti odgovara najvise.Ili GAS DO DASKE I ZIVOT NA KOCKU

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja