pile 1028 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena prošle godine ali posto je broj promašen više sam nosio staru posto ova posle sat vremena pocinje da me stiska sto dovodi do ludila Imam negde i crni vizir samo ga moram potražiti 30000din 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 525 Napisano Maj 23 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Napiši velicinu da se jos neko ne bi zeznuo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 465 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Napiši velicinu da se jos neko ne bi zeznuo... Ima na predzadnjoj slici, veličina je S Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1028 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan 200€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...