DonToni 570 Napisano Jun 7, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, Nešto mi posno izgleda taj burek/pita Kod nas neki goranac kaže da je po "starom receptu": Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zell am SeeVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7707 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eee to je vec visi nivoПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Jun 8, 2019 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije restoran "Batak"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi nekog piva pa ajde da se ne baci Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Savan je napisao: Ostalo mi nekog piva pa ajde da se ne baci Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Jel' ti to Ćale dolazi na klopu? Samo ste vas dvojica veći gurmani od mene. Priznajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne možemo mi još staru kost da stignemo. Ono, nije da ne uživamo. Isti taj dan ali pre posnog. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Savan je napisao: Ne možemo mi još staru kost da stignemo. Ono, nije da ne uživamo. Isti taj dan ali pre posnog. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro A, vala, trudiš se, svaka čast. Od sutra sam u Grčkoj, biće raznih gastronomskih bahanalija, videćeš. Ali prvo moram, kao pripremu, da pošaljem neku fotku mom prijatelju Ćaletu, čisto da se psihički pripremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Njemu salji iz restorana a meni sa plaže, pošteno Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 8, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Šalji ti obe @Šumadinac Sretan put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano Jun 8, 2019 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako se prihvata hrana koju nisam ja pravio nego samo pojeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 8, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bocca_bastard je napisao: Evo ako se prihvata hrana koju nisam ja pravio nego samo pojeo Malo si mi se ti "upustio". Sve je to nešto anemično. Vidim da ćeš uskoro morati kod mene na oporavak. P.S. Mape koji si mi poslao (licence) ferceraju super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Volim jesti al mi nije tesko ni spremiti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 6, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Stigle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Avgust 11, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jučer subota pa rekoh da spremim nešto za ručak: A jest bogami bila duga subota. Do nedelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Par kila janjetine pod pekom ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Avgust 11, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan Neka bosanska verzija svadbarskog kupusa iz kotlića 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 12, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malko glumim pizza majstora nekog... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 7, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nije fotka, ali ovo moram da probam s paradajzom volovsko srce ..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Neki moj pokušaj i pečenja i fotografisanja peečeenja Obična rerna, ništa egzotično 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 24, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima ispod povrća?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15802 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Delic atmosfere sa tek zavrsenog sajma hrane i pica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Mart 25, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Zapostavljamo temu, društvo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim spargle nista mi drugo nije interesatno na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...