strasilo 3893 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo onda dalje.. Lopatica sa đumbirom i senfom cijeli komad čiste svinjske lopatice (nešto manje od 1,5kg) začiniti naribanim đumbirom, senfom, ljutom mljevenom paprikom, soli, biberom sve to dobro utrljati u meso ... staviti u tepsiju sa krupnije narezanim krumpirima, malo mrkve, peršina i većom glavicom luka sitno nasjeckanog, posoliti i podliti sa 1dcl vode pokriti folijom i ubaciti u zagrijanu rernu na 250°C nakon cca 45 minuta izvaditi iz rerne, neso narezati na šnicle i poslagati na dno tepsije i prekriti krumpirima, podliti sa još 1 dcl vode, pa vratiti u rernu na još cca pola sata dobar tek .. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 18, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, onda vadim i ja tesku artiljeriju . Kosmija i ja kad se zarakijamo, pa odemo na tavan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 25, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1795 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, onda vadim i ja tesku artiljeriju . Kosmija i ja kad se zarakijamo, pa odemo na tavan Au, svaka cast! Daj recept za kobaje, naravno ako nije tajni? I ja imam jedan odlican, pa mozemo da razmenimo iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 27, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nije to moje, to je komsijino, a on cuva tu tajnu ko Lepa Brena svoje pravo ime. Stvarno, retko dobre kobaje, mada kad pogledam koliko sam izgustirao, pre bih rekao da su moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha .. ono, čas posla ... pa klince zovneš u pomoć ... pa ispadne ovako ... a i probati se mora... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Istom mašinom i ja pravim kobasice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan stvar je do majstora, ne do mašine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 28, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Malo kineske klope! Ovaj, ne kineske kineske no onog sto jedemo mi stranci u Kini! Elem, ovde gde sam, imamo odlican italijanski restoran. Naravno, glavnom kuvara znam i, naravno, covek je car i mozemo da izvoljevamo do prekosutra - nista mu tesko nije! Klopa odlicna, espreso k'o u Italiji! Biftek sa sampinjonima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 28, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Malo kineske klope! Ovaj, ne kineske kineske no onog sto jedemo mi stranci u Kini! Elem, ovde gde sam, imamo odlican italijanski restoran. Naravno, glavnom kuvara znam i, naravno, covek je car i mozemo da izvoljevamo do prekosutra - nista mu tesko nije! Klopa odlicna, espreso k'o u Italiji! Biftek sa sampinjonima! Pa mogao je bar da ga isprzi do kraja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 28, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan I ubije sve sto valja u njemu?!Nooooooou! Meso volim kad je malo krvavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 28, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju njeguski vrat i njeguske kobaje, direktno iz Crne Gore, susene po tradicionalnom receptu vec 40 i kusur godina, ako nekog zanima, nek se javi na PP, veoma je povoljno u odnosu na nase cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 2, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 2, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe ni brat neće da prepozna kad se vratiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 3, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi nece. Ovde se zdravo hranim - nista riza, nista hleb, nista slatkisi. Doduse, mozda i nece - ima da pomisli da je neka holivudska diva dosla u Srbiju! :D Hahahahahahahahaha 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 8, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moj skromni doprinos hrani 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19176 Napisano Mart 8, 2015 Integrisan, 8528 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj i neki neskromni slobodno , kad je ovo skromno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19176 Napisano April 20, 2015 Integrisan, 8528 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pavlaka, feta, ajvar i jaje, domaći lebac ispod... hačapuri, srpsko viđenje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12236 Napisano April 27, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo za vikend šurak pravio sač na vikendici,prste da poližeš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i ja slično napravio, ali sa hobotnicom .. da ju vidiš što miješa kumpiriće... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Piki, ako je bilo jos i piva uz to onda sam vam samo ja falio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19176 Napisano Maj 2, 2015 Integrisan, 8528 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za oporavak posle ovog vikenda : Ćuretina, brokoli i fuzile u crvenom sosu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 3, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste mi zatajili sa slatkisima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12236 Napisano Maj 4, 2015 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @ghostvs ajde,ajde dolazite pa da ponovimo @strasilo uh ovo bih voleo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan mogu ti po tom pitanju pomoći samo tako da ti kažem da dođeš do mene i probaš .. ... ako voliš jesti takve stvari (lignje i slučno) moram ti reći da je ovo vrhunac .... a paralelno je i salata od hobotnice .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...