maski 1033 Napisano Novembar 19, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan offtopic on topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 21, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije hrana, al' je ljubav isto koliko i klopa! Inace, oni koji me znaju znaju koji sam kafopija i da uzivam u dobroj kafi. E, verovali ili ne, najbolju upravo probah ovde u Kini! Moje novo omiljeno mesto je specijalizovani kafic (nesto tipa nase Kafeterije i Kofeina u Bg), gde je vlasnica ujedno i barista i, evo, za koji dan ide na drzavno takmicenje barista, i ako bude u top 4 onda ide na svetsko! Drzim joj palceve! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Novembar 21, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Falafel, od malopre : Moj komšija Palestinac otvorio je "Falafel ćoše", tek drugo mesto u Beogradu gde možete pojesti pravi blisko-istočni falafel (pored već čuvenog Izraelca u Beogradskoj). I još mnogo, mnogo lepih arapskih đakonija! Pa ga malo reklamiram , da postoji, razvija se i tako poveća izbor kvalitetne klope kod nas!!! Facebook: Falafelcose 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da,da tradicija evo ga cup...tradicionalni kupus sa mrsnim mesom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Novembar 21, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Zena zamesila... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Opet moje majstorije... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 21, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan klub sendvič za medalju ... a ni vafli nisu za baciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sa ljubavlju...a i znanje je tu negde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 22, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, leeeeeeepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kaže žena mi, zove me dok sam na poslu, ne znam da pravim baš taj kiseli kupus i ne znam koji odnos mesa(dimljena jagnjeća rebarca). Rekoh, nemoj da staviš samo meso iako ga volim jer volim i kupus, ali nemoj ni da jurim meso po šerpi među samim kupusom. Tako je nastala slika na mom profilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 23, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan s_arme na s_medereFcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 23, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Novembar 23, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 23, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Saaaaarmaaaaa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 23, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nadalina, imaš zadatak da doneseš set začina za kimchi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za dane posta: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 24, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Za dane bez posta: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Uh ta Karađorđeva! Kakav hot dog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 25, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo kimchija! A, evo i recept kako ovde spremaju kimchi You can also make daikon kimchi, which is a staple in Korean cuisine. I cut daikon into half-inch cubes, then add salt, garlic, chopped green onions, a little sugar and cayenne pepper. I mix this well and leave it in a loosely covered glass bowl on the counter for a couple days, stirring twice a day. After it starts bubbling and fermenting, I put it in glass jars and keep it in the fridge. Moze i kupus da se doda i svasta nesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tortilje... od okrajaka kore za pitu.... posno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 25, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te na srpski rucak u Kini! Sarma opet na repertoaru, ali ovog puta posna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 27, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Fotka se simbolicno zove Prase 1. Jelte, moja divna kineska porodica mi je organizovala veceru povodom danasnjeg 'praznika' (Thanksgiving Day) jer, jelte, ja sam stranac a stranci to slave... Ni manje ni vise, u pitanju je Seraton hotel i mnogo mi je bilo lepo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Oni ko da ne znaju da Valter ne slavi Thanksgiving Day. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Novembar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da ja ne volim sarme i sve te đakonije! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 29, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...