dejanf650 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam osecaj da je stradao, pa ako neko ima naka se javi. Kako utvrditi 100% da nije za dalju upotrebu (zena 55kg + ja 105kg) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je Bog upomoc. Taj zadnji amortizer je stradao na 2 F 650 od mojih drugara. Nov kosta 700-800eura. Izgleda da im je to bas osetljiva tacka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze nesto da se nabudzi? Od drugog motora? Da je sa univrezalnim nutom ne sitnim i krupnim? :) Da li postoji mogucnost reparacije, kao hidraulucni-pneumatski cilindri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Doktore kako su oni resili problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 11, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo skupa stvar . Moj savet ebay . Ja sam kupio za 200 usd u extra stanju . Mada je to macka u dzaku . Ako je otisao videces tragove ulja na njemu . Dok ga vozis dosta ce ljuljati i jako je opasno u krivinama . Nemoj se zezati sa tim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Uradi reparaciju. Ima ljudi koji to rade u madjarskoj. ja radio kod mene na Kawi. Cena je oko 150-200 eura, cak ispadne i bolje jer se sipa kvalitetnije ulje koje kad se zagreje funkcionise kao i na startu za razliku od fabrickog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ovi iz Trstenika i okoline kakvi su, za firmu nam repariraju ali su u pitanju veci precnici cilindara. Ne igra mi sa tim pogotovo sto je voznja rizična, a i cena novog je skoro trecina cene motora (verovatno je zato i prodat tako jeftino) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ovi iz Trstenika i okoline kakvi su, za firmu nam repariraju ali su u pitanju veci precnici cilindara. Ne igra mi sa tim pogotovo sto je voznja rizična, a i cena novog je skoro trecina cene motora (verovatno je zato i prodat tako jeftino) Ako ti uradi neko reparaciju ko zna bice ti bolji od fabrickog. Naime pozto fabrika zeli da ustedi na svacemu stedi se na kvalitetu ulja, semeringa... Ja cu za jedno mesec ipo dana ici u Madjarsku kod lika koji to radi pa ako se nebudes snasao do tada mogu ti pomoci. Radio mi je ogibljenje za stazu, posto sam tada imao nov motor a nisam imao love za ohlins od 1000eura, uradio mi je reparaciju seriskog... Novo kvalitetnije ulje, koje kad se zagreje nemenja gustinu, nove semeringe i drugacije ventile. I to me je kostalo 200eura. Razlika je ogromna.... Fora je u tome sto se ulje nesipa klasicno kao u viljusku. Nego pod pritiskom, ima posebna masina za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore kako su oni resili problem??? Bila je prica da moze neka reparacija. Njima nisu otisli skroz na skroz, a i bili su pred prodaju, pa su otisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...