Jump to content

Moto Zajednica

Zadnji amortizer BMW F650

Recommended Posts

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Nek ti je Bog upomoc. Taj zadnji amortizer je stradao na 2 F 650 od mojih drugara. Nov kosta 700-800eura.

Izgleda da im je to bas osetljiva tacka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

Da li moze nesto da se nabudzi? Od drugog motora?

Da je sa univrezalnim nutom ne sitnim i krupnim? :) :) :)

Da li postoji mogucnost reparacije, kao hidraulucni-pneumatski cilindri?

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Vrlo skupa stvar . Moj savet ebay . Ja sam kupio za 200 usd u extra stanju . Mada je to macka u dzaku . Ako je otisao videces tragove ulja na njemu . Dok ga vozis dosta ce ljuljati i jako je opasno u krivinama . Nemoj se zezati sa tim .

• Drug član, 2317 postova

Uradi reparaciju. Ima ljudi koji to rade u madjarskoj. ja radio kod mene na Kawi. Cena je oko 150-200 eura, cak ispadne i bolje jer se sipa kvalitetnije ulje koje kad se zagreje funkcionise kao i na startu za razliku od fabrickog....

• Svrati ponekad, 103 postova

Ne znam ovi iz Trstenika i okoline kakvi su, za firmu nam repariraju ali su u pitanju veci precnici cilindara.

Ne igra mi sa tim pogotovo sto je voznja rizična, a i cena novog je skoro trecina cene motora (verovatno je zato i prodat tako jeftino)

• Drug član, 2317 postova

Ne znam ovi iz Trstenika i okoline kakvi su, za firmu nam repariraju ali su u pitanju veci precnici cilindara.

Ne igra mi sa tim pogotovo sto je voznja rizična, a i cena novog je skoro trecina cene motora (verovatno je zato i prodat tako jeftino)

Ako ti uradi neko reparaciju ko zna bice ti bolji od fabrickog. Naime pozto fabrika zeli da ustedi na svacemu stedi se na kvalitetu ulja, semeringa...

Ja cu za jedno mesec ipo dana ici u Madjarsku kod lika koji to radi pa ako se nebudes snasao do tada mogu ti pomoci. Radio mi je ogibljenje za stazu, posto sam tada imao nov motor a nisam imao love za ohlins od 1000eura, uradio mi je reparaciju seriskog... Novo kvalitetnije ulje, koje kad se zagreje nemenja gustinu, nove semeringe i drugacije ventile. I to me je kostalo 200eura. Razlika je ogromna....

Fora je u tome sto se ulje nesipa klasicno kao u viljusku. Nego pod pritiskom, ima posebna masina za to.

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Doktore kako su oni resili problem???

Bila je prica da moze neka reparacija. Njima nisu otisli skroz na skroz, a i bili su pred prodaju, pa su otisli.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja