Marko0000 0 Napisano Maj 20 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam A2 kategoriju i planiram da kupim motocikl, ali sam u dilemi – da li ići na nov motor iz salona ili kupiti dobar polovnjak? Zanima me nešto u stilu naked ili supersport varijante. Gledao sam i CF Moto 450 SR i SRS – deluju mi kao zanimljiva opcija za ono što nude za cenu, ali nemam iskustva s njima pa bih voleo da čujem vaše mišljenje. Iskustva, saveti i preporuke su dobrodošli – šta se više isplati u odnosu na budžet, održavanje i uživanje u vožnji? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 67 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliki ti je budzet,ali novo je novo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 49 Napisano Maj 20 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ako budeš hteo polovnjaka izbor ti je prilično sužen zbog A2 kategorije, osim ako ne gledaš nekog polovnjaka nekoliko godina starog. A u tom slučaju su cene verovatno takve da ti je bolje da dodaš još malo i kupiš novog. A sve zavisi koliki ti je budžet uopšte kao što reče kolega... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 194 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan https://cfmoto.rs/proizvod/nk-300-abs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...