Jump to content

Moto Zajednica

Kamerica za kacigu

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Yamaha Xtx 660

Kupujem neku kameru, planiram je na kacigu, nemam iskustva pa bi ujedno i preporuka dobro dosla, koju uzeti...Cuo sam da od GoPro Hero 7 krece izuzetan kvalitet snimka sa stabilizacijom, pa bi se fokusirao na nesto tako...Ako ima neko od vas neka ponudi.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Ljudi preporučuju da se izbegava GoPro, jer neretko prekine da snima sam od sebe. Uzmi DJI Osmo Action, mislim da je dobar već od 2. Ja imam trojku i odličan je kvalitet.

U poslednje vreme sve više ljudi snima sa 360 kamerama, kako bi osim puta snimali i sebe, ali to već nije u domenu tvog pitanja "kamera na kacigi" 🙂 

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 623 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

DJI Action 1, 3, 4 ,5 - koji ti ide u budžet. 

Ako si bas namerio GoPro, 7 ili 8 - ja ne bih dalje uzimao, bilo je problema sa pouzdanoscu

Promenio član andrej.
  • Podržavam 1

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: SUZUKI V Strom DL1000

Imam go pro hero 13, koji je odličan sa kvalitetom snimka i danju i noću.....

Snimak se prekida u 3 slučaja: kada je naštelovan tajmer, kada je slaba baterija ili kad se kamera pregreje.....

Da bi napravio dobar snimak moraš da poznaješ tehnologiju i da podesiš opcije za uslove u kojima snimaš, zato se treba prvo upoznati sa uređajem....

Na ovoj kameri koju posedujem ima toliko opcija da za sve što odudara od svakodnevnog snimanja moraš prvo da se edukuješ, a posle toga možeš da snimiš i film......naravno za sve to je potrebno dodatno platiti i aplikaciju koju treba da koristiš za "režiranje" snimka...

Dodatna oprema isto košta, enduro baterije, mikrofoni, sočiva za snimanje, nosači.......

360 kamere su više popularne za društvene mreže a manje za uspomene koje ostaju zabeležene.....

Sve u svemu i jedno i drugo će pomoći i u ne daj Bože situacijama.....šta god uzmeš ako ti se ne svidi posle će naći opet nekog kupca 🙂

Nadam se da sam nešto "pomogao".....

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja