Nikolić97 7 Napisano Maj 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neku kameru, planiram je na kacigu, nemam iskustva pa bi ujedno i preporuka dobro dosla, koju uzeti...Cuo sam da od GoPro Hero 7 krece izuzetan kvalitet snimka sa stabilizacijom, pa bi se fokusirao na nesto tako...Ako ima neko od vas neka ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 359 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi preporučuju da se izbegava GoPro, jer neretko prekine da snima sam od sebe. Uzmi DJI Osmo Action, mislim da je dobar već od 2. Ja imam trojku i odličan je kvalitet. U poslednje vreme sve više ljudi snima sa 360 kamerama, kako bi osim puta snimali i sebe, ali to već nije u domenu tvog pitanja "kamera na kacigi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1472 Napisano Maj 17 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 623 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan DJI Action 1, 3, 4 ,5 - koji ti ide u budžet. Ako si bas namerio GoPro, 7 ili 8 - ja ne bih dalje uzimao, bilo je problema sa pouzdanoscu Promenio Maj 17 član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19424 Napisano Maj 17 Integrisan, 5921 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan DJI i Insta su po meni bolji od GoPro-a danas. Narocito snimci nocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 601 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se krecu cene okvirno ovih 360? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19424 Napisano Maj 19 Integrisan, 5921 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim preko 50.000, mozes izguglati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dji osmo pocket kakva su iskustva ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreta_ 10 Napisano Maj 21 U prolazu, 0 postova Lokacija: NS Motocikl: SUZUKI V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam go pro hero 13, koji je odličan sa kvalitetom snimka i danju i noću..... Snimak se prekida u 3 slučaja: kada je naštelovan tajmer, kada je slaba baterija ili kad se kamera pregreje..... Da bi napravio dobar snimak moraš da poznaješ tehnologiju i da podesiš opcije za uslove u kojima snimaš, zato se treba prvo upoznati sa uređajem.... Na ovoj kameri koju posedujem ima toliko opcija da za sve što odudara od svakodnevnog snimanja moraš prvo da se edukuješ, a posle toga možeš da snimiš i film......naravno za sve to je potrebno dodatno platiti i aplikaciju koju treba da koristiš za "režiranje" snimka... Dodatna oprema isto košta, enduro baterije, mikrofoni, sočiva za snimanje, nosači....... 360 kamere su više popularne za društvene mreže a manje za uspomene koje ostaju zabeležene..... Sve u svemu i jedno i drugo će pomoći i u ne daj Bože situacijama.....šta god uzmeš ako ti se ne svidi posle će naći opet nekog kupca Nadam se da sam nešto "pomogao"..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 258 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju GoPro 6 Black sa dosta opreme na prodaju i par baterija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...