El Muerte 355 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to u redu produžavat ove moje vile neču da ne dobujem točak u glavu kad se presaviju ,ako ne nađem kod nekoga od naših brače bajkera moraču naručiti iz kine u fabrici da pošalju duže štapove od vila. Poz....vidjao sam ovaj motor po gradu, a secam ga se posebno proslog leta na Begeckoj Jami u kampu Decijeg sela Mislim da postoji reshenje. Naime, ugao se moze menjati tako sto se zamene drzcaci vila koji su malo duzi tj. istureniji a takodje imaju drugaciji ugao. Evo na sta mislim: Kapiram da bi jedan dobar metalostrugar ovo mogao napraviti,samo je potrebno izracunati pozeljan ugao ! A za odredjene modele mislim da sam davno video bas te drzache u LOUIS-ovom katalogu. Dodushe prednji deo ce biti malo spusteniji, ali sigurno je jeftinije od narucivanja posebnih vila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan nije potrebno menjati ugao samo duže štapove od vila 120 cm da idem u visinu a ne da klizim napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 26, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A samo veci prednji tocak i odgovarajuci blatobran? Znam da tako moze da se dobije jedva 100mm, ali mozda je jednostavnije, a pri tom ti ostaju fabricke vile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...