URKE 80 141 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas isravljena greška od prošlog puta. Naime,došao jutros iz nočne pa od kuće pravac na groblje,paši davali godinu dana i posle toga oko 2 popodne pravac garaža i na vožnju sa gospođom. Greška je ispravljena na taj način što smo za Donji Milanovac iz Majdanpeka išli preko Rudne Glave. Nikada do sada nisam išao tim putem. Blago rečeno,oduševio me put.Simeun stoički podneo 2 kila više u odnosu na prošlu vožnju. Žena i ja se ugojili po kilogram.Potrošnja 2.59 l/km. Prvi put sam ga vozio po mraku i pokazalo se da su mu svetla odlična. I oboreno i dugo. Oba su u LED varijanti.Što se više vozimo sve nam je nekako draži... Ebem li ga...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo dunavsaka,malo Kazani pa Kladovo i nazad dunavskom do kuće. Simeun bez problema provozao dragu i mene nekih 360km. Prema Kladovu vetar je baš udarao u prsa junačka! Potrošnja ovaj put 2.9l/100 km. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je vremenski interval za ovog Syma za servis? Znam da je 3000km ili....? E to "ili" ne znam...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 8 Napisano Avgust 11 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja smatram da je 3000km previse za taj agregat. Nekih 2000km il godinu dana bilo bi idealno tako pisu... Dali si menjao opet ulje nakon prva zamena koja je bila na 300km? Sledeca je na 1000km ili ne?? Pa onda ide redovno na 2000km. Mislim da je tako bilo... Isto zanima me i pitam i ostale clanova koje prate ovu temu, dali je dobar izbor Motul 5100 10-40 ili Motul 7100 isto 10-40. Cena je tu negde razlika je jako mala, 7100 pretpostravljam da je za ozbilnije i jacih motora al sto da ne, radi se o 1l ulja i nekih 15-20 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su posle servisa na 300km rekli da dođem na 3000 km ili ? meseci. E to sam zaboravio što se tiče vremenskog intervala. Trenutno sam na 2200 i imam još 800km do drugog servisa na 3000km. Pa pošto teško da ću do kraja sezone uspeti da izvezem tih 800km,ostavio bih taj servis za proleće pod uslovom da ne probijam predviđeni vremenski interval za servis.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11972 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 2786 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Slobusuper9 on ih prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam davio tog čoveka kada sam kupovao skuter,malo me i sramota...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11972 Napisano Avgust 11 Ne silazi, 2786 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pise u manualu,onda moras da pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2766 Napisano Avgust 11 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam davio tog čoveka kada sam kupovao skuter,malo me i sramota...Послато са 23124RA7EO помоћу ТапатокаNe sekiraj se. Za takve klijente ništa nije problem 3000km ili jednom godišnje. Garancija 3 godine ili 30 000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 141 Napisano Avgust 11 Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Slobo!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...