Pedja1971 288 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Тешко ми је да нађем ману целом путовању, осим што се другар разболео и одлежао један дан (искористио сам да скокнем још мало на запад, до Гламоча, преко Мањаче, повратак преко фантастичне долине Врбаса). Време - таман; пут - савршен; екипа - одлична (иако се петка увече не сећам баш 100%, јбг... ). Све у свему, једва чекам нови повод 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3087 Napisano Jun 5 (promenjeno) Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im čast na organizaciji, sve profi vreme posluzilo bas dosta motora je bilo, ali totalni kikis po mom misljenju je da nestane piće u 22h i da pritom od izbora ima samo bebeći carslberg, od toliko domaćih piva... totalni kiks po meni. I dalje ne kapiram sta se desava po tim skupovima sto se tiče izbora pića, dođe ti 2k + bajkera plus posetilaca domaćih ti od izbora imas jedno malo pivo, 2 vrste vode i 3 razlicita soka. Promenio Jun 5 član Biker Boy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6175 Napisano Jun 6 BJB Maxi Scooter Club, 1832 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tu Bane matematika i svako gleda svoj interes. Ko zna sta su za uzvrat dobili da prodaju samo to pivo i u toj količini? Možda 30% gratis na tu količinu? Malo li je? A malo je onih koji su gledali koje pivo piju, velikoj većini je bilo svejedno veruj mi. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1833 Napisano Jun 6 Drug član, 624 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je tu Bane matematika i svako gleda svoj interes. Ko zna sta su za uzvrat dobili da prodaju samo to pivo i u toj količini? Možda 30% gratis na tu količinu? Malo li je? A malo je onih koji su gledali koje pivo piju, velikoj većini je bilo svejedno veruj mi. Poslato sa ELI-NX9 pomoću TapatokaTako je, a ti gospodine izbaci neku fotku,piši putopis, nemoj da si škrt,podeli našu radost sa kolegama, dobru vožnju i druženje Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6175 Napisano Jun 6 BJB Maxi Scooter Club, 1832 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa podelio sam Bajkara, evo gore iznad par postova a i u temi " Jadranska magistrala" ukratko. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 16 Napisano Jun 13 U prolazu, 10 postova Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 6. 2025. at 16:02, Pedja1971 je napisao: Тешко ми је да нађем ману целом путовању, осим што се другар разболео и одлежао један дан (искористио сам да скокнем још мало на запад, до Гламоча, преко Мањаче, повратак преко фантастичне долине Врбаса). Време - таман; пут - савршен; екипа - одлична (иако се петка увече не сећам баш 100%, јбг... ). Све у свему, једва чекам нови повод Drugar ozdravio do petka veče , pa do subote 4:00 bili ko rakete . Odličan provod i druženje, bili za stolom sa MK Kraljevi slobode iz svilajnca, tone piva, dobra i pozitivna ekipa, sveukupno jedan top događaj, ne kajem se što sam odustao od eurobike festa u češkoj, vredelo je . Ako bog da i dogodine. U međuvremenu sezona je počela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...