jocakomandos 2 Napisano Maj 11 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT07 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, uskoro uzimam MT-07 2025 (A2 kategorija). Oprema mi je jako bitna, planiram da kompletno uzmem Alpinestars, uglavnom letnju varijantu. Za kacigu sam se već odlučio biće Supertech R10. Planiram da idem u Mađarsku po opremu, pa bih voleo da čujem preporuke za dobre radnje tamo. Takođe, ako neko ima iskustva sa povratom poreza (TAX FREE), bio bih zahvalan na savetima, jer planiram da izdvojim oko 2.000-2.500€ za celu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 408 Napisano Maj 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, super je sto imas zelju da se opremis odma u startu sve pohvale za to. Ne mogu ti pomoci oko kupovine u Madjarskoj, ali ti je moj savet(koji sam i ja dobio pri kupovini opreme) nemoj da se zaleces za najskuplje stvari. Kroz upoznavanje motocikla, stila voznje itd ces shvatiti sta ti sve treba i u kom pravcu zelis da ides. Ako kaciga kosta 800€ to ne znaci da je bolja od ove od 400€. Dosta tu igra marketing i inovacije koje nicemu ne sluze. Primera radi vozili smo se kraj novembra nas par u grupi. Jedan je sve vreme pricao kako je kupio revit jaknu(kostala je preko 800€) 5-6 slojeva reklamirana da moze i na minus itd itd Naravno posle 2 sata je shvatio koliko to nema veze s vezom... Ja Ixon jakna sa zimskom postavom, preko ski jakna mnogo sam bolje prosao nego on... Promenio Maj 12 član OgiBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 59 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Joco pozdrav, pitanje za tebe i generalno za sve koji voze naked motore. Da li planiras da stavis koji kofer pozadi, bocne ili bas bez icega, ili eventualno samo tank torbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocakomandos 2 Napisano Maj 13 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT07 2025 Prijavi odgovor kao problematičan @vlad77 Pozdrav, u planu mi je da, tank torba obavezno a za neka putovanja verovatno kofer pozadi da ide. Promenio Maj 13 član jocakomandos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocakomandos 2 Napisano Maj 13 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT07 2025 Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG Jasno skroz, hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 408 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Za mt07 ovo lep izbor PRO BLAZE H saddlebag set for Yamaha MT-07 - SW-MOTECH SW-MOTECH.COM Secure fit of the SW-MOTECH PRO BLAZE H saddlebags thanks to the removable spacers for the... Ili mozete ovako, nakacite dve torbe i to je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 194 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bacas pare na marku, gledaj kvalitet. Za te pare mozes da opremis dva vozaca predobrom opremom. 30% cena za Alpinestar je placanje da imas zvezdu na opremi. Probaj Shoi i Arai kacige pre bilo cega drugog. Cena je jaka al kvalitet i udobnost su par ekselance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 963 Napisano Maj 15 BJB Maxi Scooter Club, 2146 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocakomandos 2 Napisano Maj 15 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT07 2025 Prijavi odgovor kao problematičan @opsidiannight Jasno, ali koliko sam gledao recenzije i sve alpinestars daje najbolji odnos cene i kvaliteta. Za kacigu sam se ipak odlucio k6s agv a od opreme mislim da cu i dalje alpine stars uzeti sve jer mi nije skupo oko 1000 eur izadje full oprema bez kacige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 194 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ti sve u radnji, pocev od kacige pa ces lako. Pare imas, to je najbitnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15407 Napisano Maj 16 Ne silazi, 6205 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti probao te kacige? Meni supertech lezi ko budali samar a agv me zulja (do duse pista). Ne mozes kacigu kupovati na izgled bez probe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jocakomandos 2 Napisano Maj 16 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT07 2025 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns k6s da, supertech i pistu ne al idem u louis za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15407 Napisano Maj 16 Ne silazi, 6205 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teako da imaju u louisu na stanju njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...