Predator016 1325 Napisano Maj 6 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih kacigu u M veličini, za sina, da premostimo ovu sezonu. Prednost flip up, ali može i fullface, ocuvanu i sa pripremom za komunikaciju. Znam da ima dosta po oglasima, ali računam da je mnogo bolje da pazarim od nekog sa foruma. Kontakt ovde, pp ili 064/8656988, Saša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovu moju, dogovor za cenu.Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano Maj 6 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da je pogledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun, BG gde se dogovorimo...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano Maj 6 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam iz Leskovca. Mislio sam da si je negde oglasio na forumu, a ja je nisam video. Koja je kaciga, može neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Xlite kaciga - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Xlite 663 top kaciga u M veličini. Pinlock, sunčane naočare, double D kopča, trokompozitni materijal kacige nije plastika, tiha i udobna. Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano Maj 6 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, da proverim sa sinom pa se javljam ako mu je interesantna, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan OKSent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 67 Napisano Maj 6 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u M velicini, ganc nova nikad nenosena. U prodavnici kosta 13800 din. Kaciga LS2 FF808 Stream 2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kaciga LS2 FF808 Stream 2, za: Ostalo, Motocikli delovi i oprema, Kacige, Ostalo, Bački Petrovac. Cena 10.500 RSD - Polovni Automobili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 7 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nitro flip up za tebe 4000 din, najbolja u utrasnjost koju sam probao ikad -ever. Srebrno metalik. 0637716465Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 67 Napisano Maj 8 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2025. at 19:22, Daniel68 je napisao: Imam ja u M velicini, ganc nova nikad nenosena. U prodavnici kosta 13800 din. Kaciga LS2 FF808 Stream 2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kaciga LS2 FF808 Stream 2, za: Ostalo, Motocikli delovi i oprema, Kacige, Ostalo, Bački Petrovac. Cena 10.500 RSD - Polovni Automobil Kaciga LS2 Stream II FF 808 M WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kaciga LS2 Stream II FF 808 M, za: Ostalo, Motocikli delovi i oprema, Kacige, Ostalo, Bački Petrovac. Cena 10.500 RSD - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 190 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u M velicini, ganc nova nikad nenosena. U prodavnici kosta 13800 din. Kaciga LS2 FF808 Stream 2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kaciga LS2 FF808 Stream 2, za: Ostalo, Motocikli delovi i oprema, Kacige, Ostalo, Bački Petrovac. Cena 10.500 RSD - Polovni Automobili Sve preporuke za kacigu, definitivno najbolja kupovina. Skoro sam kupio istu, sivu, zadovoljan sam.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 613 Napisano Maj 14 (promenjeno) Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Imam ja hjc i70 maltene novu. Iz Nisa sam, ali mogu da je dam drugaru kad ide u tazbinu u leskovac da ponese pa je pogledajte i probajte. cena 12 000 Promenio Maj 14 član JoeD 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano Maj 14 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Videću sa sinom, mada on je više za flip up varijantu. I ja sam često u Nišu, pa čemo se lako dogovoriti za probu ako mu se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 67 Napisano Maj 15 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Moja ponuda vise nije aktuelna. Kaciga je prodata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano Maj 16 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, kaciga kupljena. Ipak smo kupili novu, juče u Xtreme moto shopu u Nišu. Klinac birao, ja sam izgubio pravo glasa, tako valjda ide s godinama.. Promenio Maj 16 član Predator016 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 190 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najveci izbor i najbolje cene u Xtreme prodavnici. U zdravlje da sluzi Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...