Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 17:32 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih alu felne 15- ice za Astru G koju sam zimus kupio. Dakle tu dolazi u obzir alu felna koja nije kriva i varena ore svega, po koja ogrebotina normalno da nine strasna. Prvenstveno mi trebajj felne, moze i sa gumama. Slobodno postavite ovde ako imate nesto da vam ne treba, smeta i tako dalje. Ako ne kupim ja mozda nekome bude zanimljivo. Raspon rupa 4x100, pozeljno bi bilo da budu original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14245 Napisano Subota u 18:08 Integrisan, 7788 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji felna koja je kriva i varena U svakom oglasu su odlične. Srećno sa potragom 15ica. Retko se nalazi dobra felna u toj veličini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 18:21 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svasta se prodaje to je cinjenica, volim da mi auto ima dobre felne (uvek je tako bilo). Zbog toga sam ovde postavio, koliko toliko je sigurnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4616 Napisano Subota u 18:30 Svrati cesto, 3705 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste je Astra i koji je motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 18:35 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 1.7 DTI 2003. Vratila me u mladost samo tako (imao sam istu 1.6 benzinku), to mi je bio prvi auto ako ne racunam ćaletovog Juga. Kupio sam je od prijatelja da je vozi supruga, tog dana sam shvatio da je to moj auto a ženi prepustio Tourana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 18:40 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam pazario dobar kožni volan. Sve funkcioniše, utegnuta maksimalno, bez trunke korozije što posebno volim kod automobila. Red je da ima dobre alu felne. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4616 Napisano Subota u 18:56 (promenjeno) Svrati cesto, 3705 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da idu ove felne: 6Jx15 ET49 Promenio Subota u 18:56 član Fredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 19:04 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sve pasuju od Opela na 4x100, Corsa, Astra, Vectra. A to bi trebalo da je baš taj promer. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4616 Napisano Subota u 19:16 Svrati cesto, 3705 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Iguglah ove: alu felne opel 15 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Cena je za komplet sve 4, dve gume za bacanje, dve ok. Original felne od opela bile na corsi 2010. Nisu krive ni varene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Subota u 19:22 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku čoveku na viber, ne odgovara. Imam još nekoliko njih na KP s kojima sam razgovarao, čekam da vidim da li će se nešto ovde pojaviti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2371 Napisano Ponedeljak u 17:44 (promenjeno) Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad se najmanje nadas, eto fabrickih felni na 500m od tebe (uhvatio sam sebe kako ovo pisem ). Smesna cifra, odlicne felne. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio Ponedeljak u 17:44 član Zlatko LA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...