Mr_Wolf 2531 Napisano April 29 Drug član, 882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano April 29 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan RS ljubav na prvi pogled kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 444 Napisano April 29 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lutke oba.. Nisu se ni sreli sa GS modelom.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano April 29 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, KoleD je napisao: Nisu se ni sreli sa GS modelom. Meni ovaj RS ima neke gene F900GS u toj trophy kolor šemi,kad pogledam oblik maske kljuna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 444 Napisano April 29 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj RS ima neke gene F900GS u toj trophy kolor šemi,kad pogledam oblik maske kljuna..Beznadežno si zaljubljen.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano April 29 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Gomila nelogičnih poteza zbog ljubavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...