badzabajker 108 Napisano April 23 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovu kuglu da može na korman fi22 da se kači ? Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... imam negde od gopro kamere, tako je velika. Onaj model sto se srafi umesto drzaca kvacila/kocnice. Da ne trazim ako ti ne treba to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Glupo sam objasnio, odoh da nadjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano April 23 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Glupo sam objasnio, odoh da nadjem.TopSent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh bas RAM!!! Iz nekog razloga sam obrusio stranu, vrsi li ti posao? (Na poklon, postarina samo na tvoj teret) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan RAM je 25mm kugla, ovo od kamere je manje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano April 23 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko manje ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem izmericu, mislim da je 19 ili 17mm. Ovo sto ti nudim je 25mm (.. i moze se bilo gde na guveralu zastafiti ako imas m6 U sraf ili drugu polutku.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano April 23 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj ne kontam to što imaš obrušeno je kugla 25 mm ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano April 23 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kugla 25mm odgovara mi, uzeto...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, da.. Bas ovo sa slike je RAM mount sa kuglom od 25mm. Sibni generalije i ja ti posaljem postexpresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1900 Napisano April 23 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan RAM Mount zglob u-mount - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM RAM Mount zglob u-mount Materijal: Plastika + ekološka guma + 304 nerđajući čelik + inženjerska najlonska plastika. Koristi se na: upravljaču motocikla / bicikla / skutera itd. Pogodno za opremu: nosač za mobilni telefon / nosač za kameru Nosač kuglice je prečnika 0,98 inča. Potpuno kompatibilan sa svim Ram nosačima. Za ugradnju na šipke prečnika 12-27mm Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj imam https://www.ebay.com/p/2255334581?iid=325791344323 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 23 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra putuje Badzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 24 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslato. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 108 Napisano April 25 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kugla, montirata, perfekt, hvala kolega živ bio Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23996 Napisano April 25 Integrisan, 10051 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasi smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...