branik 41 Napisano juče u 04:22 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan 350 km sa 5l. Sipano na isti način, pištolj do prstena i klik. Račun kaže 1,45 l/100km. Ali, ako laže koza ne laže preostala količina u rezervoaru. Po preuzimanju, sipao sam na isti način 11 litara. Možda ova potrošnja nije dobro izmerena, ali pokazivač goriva i preostala količina kažu da mu je autonomija bar 500km. Pratimo i dalje. Uglavnom, ovo je fantastičan rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano juče u 04:33 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih kad bi još neko podelio svoje iskustvo na ovu temu. Deluje mi nerealno, ali možda objašnjenje krije i u još uvek nežnoj vožnji: i vozač i motor broje svoje prve kilometre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12761 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3061 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je ok.BN125 je uljara i trosio mi je u pocetku 1,7-1,8 lit.Tvoj je vodeno hladjenje.Kasnije kad bude malo gasirao na otvorenom bice do 2lit.Mozda manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 688 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je yamaha 125 pri normalnoj voznji trosila 1,9L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...