Marko05 6072 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 1486 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Екипа, у моје име и у име мог мото клуба, позивамо вас на отварање мото сезоне у Ужицу. Скуп је у 12h на Градском Тргу, после тога кратка вожња до парка Јованова Вода. Ту се планира послужење, клопа и пиће, дружење... и да пумпамо јако! Знам да се сви одавно возимо и да се сезона код неког и не прекида, али поента је у дружењу и вожњи. П.С. Ко не дође лачем ћемо га маћи. Видимо се. Promenio April 15 član Marko05 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano Petak u 23:05 Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 znam da si dobar sa Darkom - šta je sa njim, nema ga na forumu već duže vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6072 Napisano Subota u 05:55 (promenjeno) Drug član, 1486 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, ZoraNS said: @Marko05 znam da si dobar sa Darkom - šta je sa njim, nema ga na forumu već duže vreme Мислиш оним Чачанином? Нема од њега ништа, упао у лоше друштво. @DarkoČa јави се ако имаш образа. Promenio Subota u 05:56 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano Subota u 07:30 Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da on i Velja "nagnaju" babe po Čačku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1820 Napisano Ponedeljak u 07:58 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema, kralj sam foruma polja kupujem / prodajem samo Vas posmatram 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano Ponedeljak u 14:20 Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, DarkoČa je napisao: Kako nema, kralj sam foruma polja kupujem / prodajem samo Vas posmatram Ooooo Kralju Čačka, nije đavo da si menadžer Ćacilenda pa radiš "inkognito" poslednjih dana . Znam da nisi pa vidi sa Veljom ima li besposlenih bagera u Čačku ovih dana da nastave tradiciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...