AndrejS 0 Napisano April 10 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me sta mislite o el. skuterima. Razmisljam da uzmem jedan jer za njih nije potrebna vozacka dozvola. Skuter imam koji vozim po selu medjutim on mi se skoro pokvario i razmisljao sam da ga popravim i prodam. Taj skuter vozim vec 3 godine a imam 17 godina. Imam bas dosta iskustva jer sam sa njim presao minimum 7,000km. Nije to mozda nesto vau ali veoma dobro znam da ga vozim, jbg nisam sa njega pao poslednje 2 godine. Zanima me iskustvo od nekoga ko je vozio ovaj tip skutera. Volim motore ali da polazem za a1 i kupim motor za a1 kategoriju me izadje bas skupo. Ne bih bas sa ovim isao na moto skup jer bi me bilo sramota hahahahhaha. Ali bih ga kupio cisto da imam da ga vozim. IZVINJAVAM SE AKO KRSIM NEKO (NEPISANO) PRAVILO. SKORO SAM NAPRAVIO NALOG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11568 Napisano April 10 Ne silazi, 2445 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Na koji el. skuter mislis?Postoje ovi sto se ubrajaju u el. bicikle,i imaju pedale,i prave el skutere koji se registruju i treba dozvola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10936 Napisano April 10 Hronični Motociklopata, 7511 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Radije bi pedalao biciklu i skupljao pare za polaganje A1, nego da vozim to električno njesra, al jbg ja sam mator, pomalo zatucan, staromodan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 93 Napisano April 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor jaci od 250W ili daje asistenciju pri brzinama vecim od 25km/h treba ti dozvola (ispod toga se smatra za bicikl). Ako je do 4kW i do 45km/h brzine onda ti treba AM a za preko toga A1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3107 Napisano April 11 Drug član, 1412 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da uzmeš,stećićeš iskustvo i vežbati ravnorežu i tehniku vožnje, tako da samo napred..Nemoj da te obeshrabri to što nije na untrašnje sagorevanje pogon, bitno je da voziš a na kraju mozda završiš na nečemu jačem bilo da je to struja ili benzin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7876 Napisano April 11 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan NistaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11568 Napisano Petak u 17:32 Ne silazi, 2445 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 u najavi Prijavi odgovor kao problematičan "IZVINJAVAM SE AKO KRSIM NEKO (NEPISANO) PRAVILO. SKORO SAM NAPRAVIO NALOG." hm.Nije bas nepisano pravilo,ali... Za pojedince postoji samo benzin i grmljavina iz auspuha ,bez prigusivaca. Samo sto ne drze krstacu i svetu vodicu,ako se pojavi alternativa. Doduse nista lepse od japanca kad razvlaci brzine u crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 215 Napisano Nedelja u 15:30 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao elektro skuter od 2kw, registruje se kao moped i vozi sa AM. Slab za Beograd, fali snage da prati saobracaj, bez blokade je mogao do 55kmh po ravnom. Dobra stvar je sto se vozis dzabe, i naucis na ponasanje u saobracaju. Nakon 1g sam ga prerarao, polozio za A i uzeo cruisym 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11568 Napisano Nedelja u 16:00 Ne silazi, 2445 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 u najavi Prijavi odgovor kao problematičan 300ccm je vec motocikl.Taj el.moped 2kw je u rangu Peda skutera 2kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 161 Napisano Nedelja u 18:56 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nameru da vredjam bilo koga ali mislim da nikom normalnom kupovina tako neceg ne bi pala na pamet ne vidim uopste nikakvu prednost i pogodnost u elektricnim vozilima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 191 Napisano Ponedeljak u 10:04 Svrati ponekad, 183 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Za lokalnu upotrebu su nenadjebivi. Nema cimanja i troskova oko dosta odrzavanja. Ako imas reseno gde ga punis cena goriva tj. struje je 4-5 puta manja. Cim izadjes iz lokala, citaj svog grada ili atara postaju skoro neupotrebljivi, fazon je lakse ces Tomosom na more nego malim elektricnim u susedni grad. Po meni je najvece pitanje podrzanost garancije ako kupis novo odnosno kako ces servisirati ako kupis polovno? Ovo sa obzirom da su to kineski proizvodi. Ziveo brat Si! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1119 Napisano Utorak u 06:55 Drug član, 1111 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio neko kinsko g... ono 250w, ima pedale pa se zove bicikl, neki Colossus q50. Za vožnju po gradu, na posao, trening i sl, više ne razmišljam da palim motor, auto, naravno kad je lepo vreme. Koristim legalno biciklističku stazu, a može da razvije realnih 30km/h (skinuta blokada). Nema brzeg prevoza u gradu. Mane, nije za otvoren put, smor je ići 30km/h, nije za brdovito, samo po ravnom. Naravno podrazumeva se da imate gde da punite bateriju, jer nije baš laka za nošenja, 15ak kg (olovne baterije). Ja sam oduševljen kinezom, pored 2 motora i auta, ja čekam lepo vreme da njime pičim po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 654 Napisano Utorak u 07:54 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan kao ja eMtb... skinuta blokada može koliko hoćeš, razni modovi pomaganja, bukvalno najbrže prevozno sredstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...