Miki94K 18 Napisano juče u 08:04 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility, Kymco People gti 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, u garazu je stigao prvi maxi skuter, posle mnogo mucenja sa 50ccm resio sam da pazarim nesto sa malo vise snage i odluka je pala na kymco people. Pregled kod Dr Darka je zakazan, mada za sada mi deluje sasvim korektan skuter. Ako vidite RA tablice, jedini je u gradu i zaustavljajte ako vreme dozvoljava da castim pice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5418 Napisano juče u 08:39 Ne silazi, 4036 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! GTi je jedan baš kvalitetan skuter, nema s njim neke muke. Od mana, moguće je da kvačilo može da zeza, da trza pri polasku, pa nek Dare to lepo ispregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki94K 18 Napisano pre 16 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility, Kymco People gti 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, boza_kg je napisao: Od mana, moguće je da kvačilo može da zeza, da trza pri polasku Zeza, videcemo da li ovo treba da se ocisti i podmaze ili da se stavi novo, valjalo bi zameniti kajs jer je ovaj star, i jos par sitnica koje me nerviraju ali sve se to da srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5418 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 4036 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh neki svoj stari Athena kaiš za People GTI. Nije mnogo prešao, Made in Japan. Poklanjam ti ako ti treba, samo pošalji pp sa adresom, ti plaćaš poštarinu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11551 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2424 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Obrisi dole desnu crticu sa R i bices PA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki94K 18 Napisano pre 14 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility, Kymco People gti 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, cezarpa je napisao: Obrisi dole desnu crticu sa R i bices PA. Vec su stigli da me peglaju sto je 3 budzena na 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki94K 18 Napisano pre 9 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility, Kymco People gti 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, kao sto ste mozda procitali ponovio sam se gore navedenim modelom, medjutim posle par dana od kupovine pojavio mi se problem, naime skuter pali, ide lepo, poteze odlicno ali u prvih 30ak sekundi od starta zna da se ugasi na leru, svakako sam zakazao kontrolni pregled kod Darka, medjutim kao i kod svakog majstora koji zna sta radi lista cekanja postoji. Ne planiram nista da sam cackam ili vozim kod nekog drugog majstora, ali znacilo bi mi kada bi neko ako prepoznaje simptome podelio svoje utiske, cisto kako bih ja malo mirnije spavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8683 Napisano pre 9 sati Solo Rider, 3264 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si već zakazao kod Darka.....šta ti je rekao...sumnjam da se razgovor završio sa "Ne znam ..videćemo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki94K 18 Napisano pre 9 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility, Kymco People gti 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, javio sam se decku kada sam kupio motor da ga pregleda, tada se nije javljao ovaj problem, porukom da zakaze i odgovorio mi je "Upisan, javim se kad bude vreme". Posle toga iskreno bilo mi je neprijatno da cimam decka, ima i svoje obaveze i porodicu nepristojno je da ga cimam bar iz moje perspektive posebno sto sam nov na forumu, ne poznajem ga licno da bih imao slobodu da ga "smaram". Postavio sam temu ako neko zna odgovorice ako ne boze moj sacekacu termin, malo cu se stresirati ali nista strasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5418 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 4036 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Miki94K već si otvorio temu za taj skuter, zašto nisi nastavio tamo da pišeš? Nema razloga da otvaraš sad opet novu. Samo praviš posao @alexanto da spaja teme. To što se gasi u leru, može biti svašta. Od slabog akumulatora, zaprljanih filtera za gorivo i vazduh, loše svećice, razdešenih ventila, tj. od sitnica, pa sve do ozbiljnih i skupih problema za rešavanje. Sačekaj svoj red najbolje, da bi dobio pravu dijagnostiku. A imaš opisanu TPS/ISC RESET proceduru u servisnom uputstvu https://kymco.at/pub/media/Download/Kymco/WHBPeopleGT300i.pdf To možeš u međuvremenu da probaš sam. Nekad može da pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6065 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6125 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...