bobi_krofna 1074 Napisano April 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, VRC 8x said: Pa to bi još gore bilo da moraš prethodno da menjaš cash to bi, naprotiv, bilo super jer je trenutni kurs svedske i norveske krune u srbiji odlican za kupovinu, ali problem je sto ne moze svuda gorivo za kes Promenio April 5 član bobi_krofna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 14 Napisano April 7 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Na one cene goriva nema potrebe da uštedim ni 5% Ne bi nikada u menjačniama u BG kupovao valutu koju nisam nikada ranije video, a ne sećam se ni da sam video da iko koristi cash tamo. Imam 2 šuplja DKK novčića još uvek u autu jer ponegde može da se plati evrima ali vraćaju kusur u krunama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 974 Napisano Maj 3 Zainteresovan, 404 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ruta spremna? Ako možeš podeli sa nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bv350 75 Napisano Maj 5 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/3/2025 at 6:06 PM, godovic said: Da li je ruta spremna? Ako možeš podeli sa nama Ruta je spremna, a i karta za trajekt Tallin-Helsinki je kupljena. Skopje-Budimpesta-Lublin(Polska)-Kaunas-Tallinn-Helsinki-Jyvaskyla-Rovaniemi-Inari-Nordkapp-Alta-Haparanda(Svedska)-Tampere-Helsinki-Tallinn-Riga-Vilnus-Warsava-Banska Bistrica-Szeged-Skopje Promenio Maj 5 član bv350 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1281 Napisano Maj 6 Drug član, 932 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2025 at 8:12 AM, bv350 said: Ruta je spremna, a i karta za trajekt Tallin-Helsinki je kupljena. Skopje-Budimpesta-Lublin(Polska)-Kaunas-Tallinn-Helsinki-Jyvaskyla-Rovaniemi-Inari-Nordkapp-Alta-Haparanda(Svedska)-Tampere-Helsinki-Tallinn-Riga-Vilnus-Warsava-Banska Bistrica-Szeged-Skopje Koliko je karta za trajekt Tallin-Helsinki? Koliko bi mogla da kosta cela jedna ovakva avantura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4462 Napisano Maj 6 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 5. 2025. at 8:12, bv350 je napisao: Ruta je spremna, a i karta za trajekt Tallin-Helsinki je kupljena. Skopje-Budimpesta-Lublin(Polska)-Kaunas-Tallinn-Helsinki-Jyvaskyla-Rovaniemi-Inari-Nordkapp-Alta-Haparanda(Svedska)-Tampere-Helsinki-Tallinn-Riga-Vilnus-Warsava-Banska Bistrica-Szeged-Skopje Kolega, srećan put. Bio autom pre dve godine do Talina u maju baš, pa trajektom u Helsinki na ručak i šetnju... U Poljskoj smo naleteli na nezavršen nadvožnjak na autoputu prema gore, i dalje ne znamo kako smo to uspeli i gde smo pogrešno skrenuli. Mada smo išli "u cugu" BG-Talin pa tu možda leži razlog, dva mentola... Litvanija je imala dosta baš loših deonica, Letonija je bila ok, samo u ove dve zemlje nigde autoputa, ali to već znaš pretpostavljam. Srećno i da uživaš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bv350 75 Napisano Četvrtak u 18:15 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2025 at 10:16 PM, baneBP said: Koliko je karta za trajekt Tallin-Helsinki? Koliko bi mogla da kosta cela jedna ovakva avantura? Ja sam kupio povratnu pre mesec dana za 115€. Sajt je aferry.com Prva jdeja je bila da idem preko Nemacke pa na Dansku i Norvesku i da se vracam preko Finske ali to je bilo previse za mene u svakom smislu. Pisacu kada se budem vratio sa detaljima oko finansija. Promenio Četvrtak u 19:27 član bv350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bv350 75 Napisano Četvrtak u 18:19 U prolazu, 29 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2025 at 11:08 PM, QmBGD said: Kolega, srećan put. Bio autom pre dve godine do Talina u maju baš, pa trajektom u Helsinki na ručak i šetnju... U Poljskoj smo naleteli na nezavršen nadvožnjak na autoputu prema gore, i dalje ne znamo kako smo to uspeli i gde smo pogrešno skrenuli. Mada smo išli "u cugu" BG-Talin pa tu možda leži razlog, dva mentola... Litvanija je imala dosta baš loših deonica, Letonija je bila ok, samo u ove dve zemlje nigde autoputa, ali to već znaš pretpostavljam. Srećno i da uživaš! Ovu moto turu spremam vec dugo tako da spreman sam na sve izazove. Nisam od onih koji samo jure da bi stigli sat dva ranije nego ja uzivam dok putujem. Ali hvala vam na odlicnim informacijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...