drmilan_ 5735 Napisano Nedelja u 20:53 Drug član, 2535 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga zna, a verovatno ga mnogi znaju, vrhunski pevač i nas sugrađanin Peđa je poginuo danas na obilaznici oko Palica. Ja sam saznao po dolasku sa sajma iz Bga i ostao zatecen. Navodno je tockario na 200kmh, spustio ga loše i pao i poginuo…. Imam sliku šta je ostalo od motora… šta reci, nemam reci. Kada će se ljudi opametiti i shvatiti da je pocetak sezone najgori… 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1980 Napisano Nedelja u 21:19 Drug član, 1102 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Uh Saucesce porodici. Pocetak sezone je ubedljivo najzajebaniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6129 Napisano pre 22 sati Drug član, 4173 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bože, prosvijetli nam pamet, probudi našu savjest i odgovornost prema životu koji si nam poklonio.Kolegi pokojvječni, obitelji i prijateljima iskrena sućut.Ljudi upametGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5735 Napisano pre 21 sati Drug član, 2535 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ceo dan je divljao motorom, prizivao đavola više puta, navlacio ga par puta na 300kmh na AP. Navodno je imao kupca za motor i hteo je taj da se izivi sa njim poslednji put jer je planirao preci na nešto pitomije. Planirao HD da uzme. Mom drugaru je on rođak. Kaže da je vozio BMW s1000rr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1980 Napisano pre 20 sati Drug član, 1102 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bas jbiga. Mislim, svirao bih da kazem da ga ne razumem i bas mi je zao sto tako ispade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1225 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2025 at 8:53 PM, drmilan_ said: Navodno je tockario na 200kmh, spustio ga loše i pao i poginuo…. Kada će se ljudi opametiti i shvatiti da je pocetak sezone najgori… na 200 km/h Airbus 320 spusta svoj tocak na pistu aerodroma, i to se racuna kao izuzetno opasana procedura. Sta reci za motorcikl : ( Svako sedanje na motor je opasno, bez obrizira na godisnje doba i sezone. Ko misli da nije opasno, strada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...