LeX91 2 Napisano juče u 13:11 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode ja sam nov na forumu ne znam kako baš ide ovde ali da kažem nešto o sebi. Tražim mali i pouzdan motor da imam od kuće do posla po gradu, i eto ponekad u neku avanturicu. Jedini model koji mi je sigurica i koji mi se sviđa je Honda Majmun, Sviđa mi se i Yamaha XSR 125 Legacy ali za ovu godinu cene su bezobrazno visoke. Ne interesuju me skuteri, gledao sam još neke kineze ali jedino Zontes tu ima nešto što bi moglo da se iskoristi kao sto je g1 i gx125, ali opet bolje mi da kupim Hondu iako je mali sigurno je kvalitetniji od bilo kog kineza. Zanima me vaše mišljene o Honi Monkey. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 3 Napisano pre 23 sati U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , nisam vozio Hondu Monkey ali sam se nagledao klipova, dosta njih su se upustali u velike avanture sa njim, ima cak i vlog britanca koji je obisao Evropu sa njim prosao je cak i kroz Srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 717 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam jednom kolegi sa foruma pisao nešto na pp o Mankiši, pa pošto me mrzi da kucam opet, samo ću pejstovati ovde šta sam mu rekao "Zdravo, uzeli smo novog u Stojanovu u NS. Čekao se jedno 6 meseci ako se sad dobro sećam. Polovne ni ja nisam video, znam da je u Delti ovde prodat jedan žuti i Stojanov je prodao dva srebrna. Ni jednog još nisam sreo na ulici. Odličan je za grad, ima savim dovoljno brzine da ne moraš da se sklanjaš automobilima i da gađaš šahtove zbog toga. U gužvi se provučeš gde hoćeš, prođeš preko trotoara, kroz kafić... Neverovatan je izgovor za razgovor na semaforima i gde god da ga parkiraš Jedini zent mi je da će neko da ga odnese ako odem s njim negde u grad i parkiram ga a da mi nije u vidnom polju. Sedište je nisko i preudobno, lagan je i okretan, mislim da je za prvi motor odlična varijanta. Ja sam visok oko 176 i oko 75kg i sasvim se dobro osećam na njemu. Smešno mi je malo kad sednem sa Versysa na njega, ali čim krenem, to je to. Nismo mnogo prešli, gospođa još nije dobila dozvolu, ja ga ponekad uzmem malo da prozujim. Još nismo stigli ni do onog prvog malog servisa na 1000km. Srećno sa kupovinom." U međuvremenu smo uradili prvi servis, ali mislim da mu je kilometraža još uvek ispod 1000. Moooguće je da će uskoro ići u oglase jer je bio impulsivna kupovina. Mada, nije mu skupa registracija pa može i da stoji kao drugi motor. Volim s njim leti da odem na Adu posle posla, provučem se tamo između stubića, parkiram ispod drveta da mi je u vidokrugu. Uživancija Promenio pre 22 sati član Sveti Atila 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3904 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 5037 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, LeX91 said: Jedini model koji mi je sigurica i koji mi se sviđa je Honda Majmun, Sviđa mi se i Yamaha XSR 125 Legacy ali za ovu godinu cene su bezobrazno visoke. Z125 Monkey - 4.490 € Nije Legacy ali Yamaha XSR 125 (poslednji komad (sajamski popust)- žuta boja) - 4.790 € (https://yamaha-barel.com/yamaha-motocikli/sport-heritage/xsr125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 59 Napisano pre 21 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna zanimljiva honda u oglasima na PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeX91 2 Napisano pre 21 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam a o je prošlogodišnji tj 2024god. a 2025 razlika između običnog i legacy je 250 eeu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeX91 2 Napisano pre 9 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj monkey jeste da ima opremu ali je cena kao da je nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeX91 2 Napisano pre 9 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na tu Hondu na oglasima PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeX91 2 Napisano pre 9 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite o Zontesu g125x, c125, QJ SRV 125 , ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 717 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se danas, koliko zabavan motor za po gradu 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeX91 2 Napisano pre 4 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je , iako je manji i dalje mislim da je bolja kupovina od bilo kog kineza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...