Vujka 279 Napisano April 5 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji blam sta je tebi... Pratim temu i cutim... Ali sad sam morao da se umesam... Blam bi bio da si ti nesto uradila u smislu da si se ponizila nekako ne bi li dosla do onog sto si naumila... Ovo sto si ti isterala svoju pricu do kraja, to znaci da si sposobna, hrabra i snalazljiva. Pokazala si da se trudom moze doci do cilja. E sad ako sam dobro iscitao temu, "CILJ" je bio malo lazljiv i nekorektan, i to se moze nazvati blam. Ovo sto si ti uradila nije blam, vec je za respekt 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3806 Napisano April 5 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi pade na pamet https://www.youtube.com/watch?v=1qA6FwZbQ9g 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano April 5 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, RankoBg87 je napisao: Ovo mi pade na pamet https://www.youtube.com/watch?v=1qA6FwZbQ9g Bolje to nego da je ispalo ovo: https://youtu.be/X_Kb5pd5e7I?si=CX5iUE4V8crQcjYZ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3806 Napisano April 5 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To, to A kad polozis onda ce bude ova Evo mene evo mojih https://www.youtube.com/watch?v=8gt4oaL67aY 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Utorak u 08:53 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo dogodovština iz rubrike “fake it till you make it”, odnosno “blamage start”(napominjem da nije moj rad niti poruka upućena meni ): 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1535 Napisano Utorak u 09:34 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, Srki nije te sreće da ga same traže, mora da se trudi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3806 Napisano Utorak u 09:34 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajker nema para za ovako nešto tako da je fake 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 178 Napisano Utorak u 09:35 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi bajker jede lepinju a ne kroasan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Utorak u 09:38 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bojan_87 je napisao: Pravi bajker jede lepinju a ne kroasan Sent from my iPhone using Tapatalk Ali zato ima za ajfona, pa mu ispod svake poruke piše “Sent from my iPhone using Tapatalk” jaoj jaoj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3806 Napisano Utorak u 09:41 Drug član, 2140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bojan_87 je napisao: Pravi bajker jede lepinju a ne kroasan Sent from my iPhone using Tapatalk Al ti ga zavuce, sad si se sam zakopao pre 2 minuta, Searcherka2025 je napisao: Ali zato ima za ajfona, pa mu ispod svake poruke piše “Sent from my iPhone using Tapatalk” jaoj jaoj Nije njegov, od preduzeceta, reko neki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 178 Napisano Utorak u 09:47 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se ovome nadao.Jel misliš da sam kupio ajfona, zato što sam jeo kroasane? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Sreda u 15:58 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2025. at 11:47, Bojan_87 je napisao: Nisam se ovome nadao. Jel misliš da sam kupio ajfona, zato što sam jeo kroasane? Sent from my iPhone using Tapatalk Joj, ti si iz Šapca, ti imaš onaj ajfon što je kao kopija ajfona zapravo (kekekekkeke kako sam opasna i oštra na rečima, sa’će se tek iznenadiš) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 178 Napisano Sreda u 16:00 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se identifikuje, kako se sad moderno kažeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Sreda u 17:15 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan_87 je napisao: Tako se identifikuje, kako se sad moderno kaže Sent from my iPhone using Tapatalk hajde što se tako identifikuje, nego to još i nameće i ističe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 178 Napisano Sreda u 17:19 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti zadovoljan sam, još nije počeo da traži muža Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Sreda u 17:23 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bojan_87 je napisao: Ćuti zadovoljan sam, još nije počeo da traži muža Sent from my iPhone using Tapatalk Za sebe ili za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 178 Napisano Sreda u 18:13 Svrati ponekad, 74 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan To nije ni bitno, biće zauzet Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Sreda u 18:51 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Bojan_87 je napisao: To nije ni bitno, biće zauzet Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7232 Napisano Sreda u 20:51 Drug član, 2047 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 jebes simpatije sa protesta, jesi li ti kupila motor da vidis sta je prava ljubav? 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Subota u 06:24 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2025. at 22:51, Sharky - Alex je napisao: @Searcherka2025 jebes simpatije sa protesta, jesi li ti kupila motor da vidis sta je prava ljubav? Neko deluje razocarano u ljuubaaav ne ne, odvojila sam parice za nešto lepo i veliko ove godine, naredne mozdaaa padne motor brm brmmm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Subota u 06:47 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 269 Napisano Subota u 07:40 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Nimmin je napisao: Malo više ovaj fazon zapravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...