Luka9905 1928 Napisano April 14 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 1 : QJmoto 1 : BMW 0 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1917 Napisano April 14 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 759 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti sa BMW-ima se ne javljaju nikom u prolazu, kako da im se sretnu pogledi Promenio April 14 član andrej. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano April 14 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 @andrej.@RankoBg87@Alexandra995 @Vujka Nisam ja majkemi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 709 Napisano April 14 (promenjeno) Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha... @Searcherka2025 Dobra si Promenio April 14 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano April 14 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Vujka je napisao: Hahahahaha... @Searcherka2025 Dobra si Ne znam ko ce da joj javi… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 709 Napisano April 14 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Searcherka2025 je napisao: Ne znam ko ce da joj javi… Ma naci ce se vec neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano April 15 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, andrej. je napisao: Pa ti sa BMW-ima se ne javljaju nikom u prolazu, kako da im se sretnu pogledi A ako se i sretnu, pa eventualno zaljube, few months later be like: Tomo Tolj (@tomotolj) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6,730 likes, 13 comments - tomotolj on April 13, 2025: "Just BMW things... #bmw #e36 #racecar #cars... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano April 16 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2025. at 15:36, Luka9905 je napisao: KTM 1 : QJmoto 1 : BMW 0 https://youtube.com/shorts/TVRpcg01-XI?si=Cq3yQjbT6UJkNF7f 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905samo da pitam kume jesi li živ i gde su nesuđeni svatovi? Kakvi ste? Šta ste? Gde ste? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4742 Napisano Jul 7 Drug član, 2478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kazi kafanu pa ce da vidis gde smo i kako nas lako okupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 281 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, RankoBg87 je napisao: Kazi kafanu pa ce da vidis gde smo i kako nas lako okupiti Nedavno sam se našla u Meku u Zemunu, prilično kasno… nije kafana ali sam videla gomilu motorista baš tu, na protestima. Došlo mi je da pitam “izvinite ko mi je od vas pomogao onomad” ali hajde suzdržala sam se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4742 Napisano Jul 7 Drug član, 2478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neki je bio sigurno Sazovi ti neko druzenje slobodno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1928 Napisano Jul 8 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Searcherka2025 Dobro sam, hvala na pitanju. Kako si ti, šta ima novo? Jesi li upisala auto školu za A? Ako nisi, šta čekaš? Ima li novina na ljubavnom planu? Kad si videla bajkere, dok si bila u meku, jesi li pomislila ovo su možda moji? Ovde osetiš pripadnost, tako to ide Iz pisanja rekao bih da si aktivna na bokadama, svaka čast i podrška! Što se mene tiče, super sam, imam baš veliku životnu dilemu, razara me već nekih mesec ipo, dva. Vlasnik sam nešto manje od godinu dana Honde Hornet, 900 kubika, i poprilično sam zadovoljan, veoma pouzdana i jednostavna mašina koja u potpunosti odgovara svim mojim potrebama. Međutim, proradio je neki crv da imam želju da promenim, i eto, otuda moja velika životna dilema (preuveličavam naravno, više je hir i dosada). Elem, dilema je u tome što imam želju za promenom, ali ne znam šta bih uzeo, da li polovno ili novog kineza, ili novog japanca, i tako, već poduže se zaluđujem, pratim oglase, čitam recenzije, smaram sve ukućane motorima... Šta ću ako kupim novo i smori me posle manje od godinu dana, šta ako kupim neku polovnu lomotinu... Inače u životu donosim instant odluke, u trenutku, sad i odmah, ali kad su motori u pitanju postanem veoma neodlučan. Srećom, žena mi ni posle pet godina nije dosadila, još uvek nemam želju da promenim (nadam se da će tako i ostati, za vijek i vjekova). Sad, da li je to na njenu sreću ili moju... Šalu na stranu, sve na redovnom planu, dvoje dečice, dečak od nepune dve godine i cura od tri meseca. Kuća pos’o, pos’o kuća, i eto šta znam, ništa ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6218 Napisano Jul 8 Nemanja Stojanović, 1710 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Luka, rekao bih ti da će biti bolje, al neće. Ja sam negde posle 10. prestao da brojim motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1928 Napisano Jul 8 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Skittles said: E moj Luka, rekao bih ti da će biti bolje, al neće. Ja sam negde posle 10. prestao da brojim motore. Ništa, onda to prihvatam kao redovnu okolnosti i menjam na godinu dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 593 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan J...š protest ako ne navratiš do Meka posle. Barem je tako za nas iz provincije!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 33 Napisano Jul 8 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Na poslovnom sam putu, evo me u Asafenburgu. Sedim u restoranu, rucao i rekoh da udjem na forum da se malo relaksiram Videh temu, ajde procitam nesto … i majko draga, suze mi krenule, oplakah … morao sam da se izvinjavam ljudima okolo i sklonim se za deugi sto malo dalje …. Svaka cast na bia cia akciji i pronalazenju trazenog lica :))) Tragateljice, nemoj klonuti duhom, sve je kako treba biti ajduzdravlje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 855 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi kusao corbicu neku dok si citao. Ali slazem se, ne klonjavajte duhom, gazda Grujo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...