Čole011 2 Napisano pre 7 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumaši,krenulo je lepo vreme i planiraju se kraći ili duži izleti,stignete u drugi grad,parkirate vašeg ljubimca na javnom mestu,imate želju da prošetate i da obiđete okolinu.Sta radite sa kacigama ako ste u dvoje....nosite sa sobom?Zaključavanje na motoru...itd.Zanimaju me vaša iskustva ili rešenja? Ja svoju kacigu u ruku pa samnom,i bas mi smeta kad nije na glavi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 378 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 397 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Žena i ja zaključamo kacige u kofer na motoru. Nije neka zaštita ali nisu ni skupe kacige za koje bi se isplatilo rizikovati da lomiš kofer u javnosti i da te uhvate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čole011 2 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da spakujem dve kacige u kofer Ali imam sajlu ispod sedišta za kačenje Promenio pre 7 sati član Čole011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 125 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita protiv krađe OXFORD 1,5m x 6mm - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Zaštita protiv krađe OXFORD 1,5m x 6mmDužina 1,5 mPrečnik 6,0 mmŠifra proizvoda: OF210 Ja kupio ovo pre neki danSent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 451 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kad ima mesta u koferu onda tamo, kad nema, koristim slicnu sajlu kao @Juan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 23 Napisano pre 6 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna u kofer ako ima mesta u suprotnom sajla zavrsava posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Миле 24 Napisano pre 4 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Возим мотор без кофера, а ако баш хоћу да оставим кацигу вежем је сајлом за мотор (Воби хаус, челична сајла пречника 10 мм са цилиндар бравом - 400 динара). Имају и прилично квалитетну сајлу од 22 мм за мотор, 1.300 динара. BICIKLI I OPREMA | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4884 Napisano pre 3 sati Nemanja Stojanović, 1514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja je baš često samo vežem za motor, ali ne sajlom nego strapom od same kacige za deo motora. Čisto da ne može da spadne, i da neko ne može da je samo uzme, a sad šta oni znaju kako je zakačena, mada je 99% zbog pada a ne zbog ljudi. Doduše, ja se uglavnom parkiram po prirodi, gde i nema ljudi, u gradovima se ne zadržavam ni najmanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 629 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio ovo sa temu, videcemo vredi li sta kad stigne.https://share.temu.com/SOyghjn3YxASent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...