Dusan95S 4 Napisano Mart 17 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! U potrazi sam za nekim od motora: Kawasaki ER5 / Honda CB500 / Suzuki GS500. Zainteresovan sam samo za dobre primerke koji nemaju redukovanu snagu (posedujem A kategoriju). Ukoliko prodajete neki od ovih motora ili slično, značilo bi mi da mi date što više informacija. Hvala unapred! Dušan Stojanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 139 Napisano Mart 17 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Blaza ima ER5, ne znam da li je i dalje prodaja aktuelna. Javice se on već. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3096 Napisano Mart 17 Drug član, 1591 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza prodao i ponovio se.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11592 Napisano Mart 17 Ne silazi, 2685 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao pre 2 nedelje. I kao što sam napisao u tvojoj temi o predstavljanju, gledaš da bude u što boljem stanju. E sad, ako se razumeš, super. Ako ne, kači oglase koji ti se sviđaju, pa da komentarišemo ! Btw, moj primerak uopšte nije bio "lep na oko", ali sam u svakom trenutku mogao sa njim npr "u Rijeku, na kafu". Toliko sam bio siguran... Samo polako, i bez žurbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan95S 4 Napisano Mart 17 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Slabo se razumem u motore. Kačiću ovde neke oglase, da čujem i mišljenje svih vas. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2535 Napisano Mart 17 (promenjeno) Andragog, 5104 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan CB500 PC26, PC32 ti je najbolji od tih sa spiska ali nije najlepši To ti je polovina CBR1000F Promenio Mart 17 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13875 Napisano Mart 17 Integrisan, 7654 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to manje više slične sprave i sve su se dobro pokazale. Doduše treba uzeti u obzir da su to motocikli stari plus minus 20 godina i često prelaze iz ruke u ruku. Ja sam 6 godina vozio ER5, od klinačkih dana kad sam imao 500 din. za benzin pa smo kasnije putovali na njemu, tadašnja devojka sadašnja supruga, napakovani sa tri kofera i tank torbom. Verzija sa 25kw iako sam imao punu A kat. Kod tog motora mora da se obrati pažnja na sistem napajanja gorivom i zaptivke cevi na kućištu termostata. Kupiš sva nova creva (kvalitetna) za benzin i vakuum, dve zaptivke za kućište termostata, šelne, ugradiš na creva metalne brze spojke, elektroventil i time si ER5 spremio za još 10 godina upotrebe. Najpametiji savet, ne juri određen model nego uzmi onaj koji je u najboljem stanju. Ako je malo skuplji ne žali da daš 100 200 evra više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 237 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Po mom iskustvu,Kawasaki bi izbacio iz kombinacije,zbog tri lanca u motoru,a ostali su solidan izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan95S 4 Napisano Mart 19 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi! Izdvojio sam nekoliko motora koji mi deluju interesantno. Puno bi mi značilo vaše mišljenje o tome koji uzeti. 1) Suzuki SV400N Suzuki SV 400 N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 400 N, 2000. godište, Naked, vozilo prešlo 43000 km, Paraćin. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili 2) Suzuki GS500 Suzuki Gs 500 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gs 500 A2, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 42000 km, Užice. Cena 1.400 € - Motori - Polovni Automobili 3) Kawasaki ER5 Kawasaki Er5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Er5, 2002. godište, Naked, vozilo prešlo 49999 km, Bor. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3096 Napisano Mart 19 Drug član, 1591 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GS500 i Er5 izgledaju dobro, onaj prvi nisam ni otvarao, njega bih izbegao čini mi se da je ređi model kod nas. Er5 meni izgleda baš dobro, rekao bih možda i previše, ali to se neće znati dok se ne vidi uživo. GS500 slabije poznajem pa ne mogu da mu sudim.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2245 Napisano Mart 19 Drug član, 1108 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB500 CB 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB500 CB 500, 1998. godište, Naked, vozilo prešlo 59157 km, Novi Sad. Cena 1.900 € - Motori - Polovni Automobili Meni ovo deluje zanimljivo, imao sam CB500 sa full oklopima i bio sam prezadovoljan. Da ja biram izdvojio bih je ispred ER5 i GS500. Po meni najlepsi naked do 500 je CBF500. Srećna kupovina kako god odlučiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3096 Napisano Mart 19 Drug član, 1591 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uf lepa Honda ali neregistrovana, raspar gume za... Offroad? Zadnji lančanik meni ne deluje da je u odličnom stanju. Inače lepa Honda, ali meni ovo deluje kao motor kome treba još 500 evra da može da se vozi, iskreno.Ako pare nisu problem, da, Honda u toj klasi verovatno najbolja, ima i par konja više.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1714 Napisano Mart 19 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da postoji sv400 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 130 Napisano Mart 19 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine vozio gs500, mislim da je najjeftiniji za odrzavanje (vazdusara, nema hladnjak, ventilator, termostat i ostalo), moj glas ide za njega, pogotovo noviji model (lepsa linija, boje, i korman umesto heblova na starom modelu). On je na A2, on ima i nazad disk a er5 nema, i bas se vidi razlika kad kocis zadnjom i menjac je meksi na gs-u- to je moje zapazanje, drug imao kawasaki, pa smo se menjali cesto kad se vozimo. Hondu nisam vozio. Kod njega izmedju ostalog zagledaj dihtung na poklopcu, da nema gore ulja oko njega. Vile su napred mekane, bas propada, ali to resava drugo ulje u viljuskama. I slavinica za gorivo im je slaba strana. Potrosnja oko 5 u gradu, na otvorenom 4-4,5.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...