Dusan95S 4 Napisano pre 5 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima! Ja sam Dušan Stojanović, 95 godište iz Beograda. Nikad pre nisam vozio motor, ali sam imao želju da naučim. Rešio sam da mi obuka za A kategoriju bude izazov i poklon za 30. rođendan. Prošle nedelje sam položio. Obučavao sam na Hondi Hornet S. Želeo bih da kao svoj prvi motor kupim Kawasaki ER 5. Dopao mi se njegov izgled, a i mislim da su performanse ok za početnika (Hornet mi je bio previše zastrašujuć hahaha). Pozdrav! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11395 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Kao bivši vlasnik ER 5, mogu samo sve pozitivno da kažem za taj motor... Bilo je dileme, ima tu par sličnih modela, suzuki gs500, honda cb500 i sl. Svejedno koji ćeš uzeti, stanje motora je presudno ! A vala, ja sam se baš vozio: BiH, Hr, Srbija... Srećno u potrazi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8350 Napisano pre 5 sati Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2974 Napisano pre 5 sati Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor, ako ti neki bude zanimljiv kači ovde da mu sudimo! :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 124 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 30 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 240 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Sa srecom novopecena A kategorija, i srecna potraga makine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1567 Napisano pre 53 minuta Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, šteta malo si zakasnio, @Blaza je skoro prodao sobru Kawu ER5, samo polako, ne žuri, naletece nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...