RankoBg87 4270 Napisano April 13 Drug član, 2322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine sve vise i vise kolega dodje, sledeće godine ce biti haos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19963 Napisano April 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2654 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogo ljudi bilo sa svih strana i raznih boja prsluka Realno je bilo vise motora nego na nekom moto skupu, zadovoljstvo je bilo razgledati sve te makine... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4270 Napisano April 14 Drug član, 2322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala motora bilo bas razlicitih. Bio CF Moto strane table, vidi se da nesto matoro, Motor fazon RT, oklopi, retrovizori u sklopu oklopa, trazio sam po netu al nisam nasao, zaboravio da slikam. Stojim na par metara od mog motora i malo pa malo neko baci pogled i zagleda, reko pa majku mu od toliko motora za kojim covek da pusti oni gledaju Nc Posle kaze kolega s foruma da on zagledao sta sam sve nakacio i pitalo me par nnih gde sam sta uzimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4270 Napisano April 14 Drug član, 2322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Inace Pop Nemanja sto ovo organizuje ima 9 dece, vidi su u njemu da je covek velikog srca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19963 Napisano April 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2654 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, RankoBg87 je napisao: Inace Pop Nemanja sto ovo organizuje ima 9 dece, vidi su u njemu da je covek velikog srca. I velikih 00 ( morao sam) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 350 Napisano April 14 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част момци, ја нажалост нисам могао доћи али надам се да ћу следеће године испоштовати Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 651 Napisano April 15 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine odlicna organizacia i lep dogadjaj ,svaka cast vidimo se i sledece godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...