Pedja Ča 1290 Napisano juče u 16:02 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao na forumu ,a vidim ima i drugih koji dele to misljenje. Kacige sam uvek kupovao od ljudi sto dovoze od preko. Razlika u ceni je poprilicna...imaju dobar izbor u vise cenovnih rangova. Uostalom svu opremu sam tako kupovao do sada. Skoro sam kupio zeni: kacigu shark,potkapu,jaknu,pantalone,kozne rukavice,cizme...sve platio manje od 700e Sto se tice same teme...probao sam vise flipova i ni jedna mi nije legla...full face je druga prica. Mislim da je bolje kupiti za odredjeni novac full face kvalitetniju nego flipovku nekvalitetniju...ali opet stvar izbora. Izmedju srednje i nize klase kvaliteta nije mala razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3331 Napisano juče u 16:09 BJB Maxi Scooter Club, 1099 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Pedja Ča je napisao: Vec sam pisao na forumu ,a vidim ima i drugih koji dele to misljenje. Kacige sam uvek kupovao od ljudi sto dovoze od preko. Razlika u ceni je poprilicna... Pa uvek i za sve je šverc jeftiniji od redovne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1290 Napisano juče u 16:12 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jasta. Ja nisam gadljiv na sverc cak malo i volim Jbj ga za iste pare kupis mnogo bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...