boledo 2 Napisano pre 12 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve ljubitelje 2 tocka, ja sam Bole iz novog sada, bajker u pokusaju , posle par skutera, uzeo sam pegasa 650 koji je u procesu sredjivanja... Pa se nadam dobrom druzenju i savetima. Svako dobro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 312 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 79 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 200 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11286 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2605 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10784 Napisano pre 2 sati Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Bole Daj neku sliku dorata, nista bez dokaznog materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...