sokomm 2 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte vishe ljudi uobrazicu se ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, bre ! Nemo' da digne cenu, posle nikad u zivotu necu kupiti slican... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drug je hteo da napravi ovakav projekat pre jedno 15-ak godina ;D izvario je konstrukciju, pripremio cetiri prednje vile i tockove od T-12, zamisao je bila da agregat od APN-a 4 pokrece sve to...Zbog iznenadnog pomanjkanja finansijskih sredstava i na prvom mestu nerazumevanja sponzora obustavio ja projekat u ranoj fazi razvoja ! Sad mi je zao sto ga nismo podrzali u teskom vremenu, sada bi ste mogli osnovati asocijaciju ;D Ja ni danas ne prestajem da se smejem vasem video spotu... SVAKA VAM DALA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prava stvar , da mogu nekako da ga dopremim za INDJIJU pazario bi momentalno ................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 12, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prava stvar , da mogu nekako da ga dopremim za INDJIJU pazario bi momentalno ................ Pa svasta dovesce ti covek full offroad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ga prevezo ali nemam cime. mislim da moze stati u neku standardnu prikolicu za kola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, a ne pogresiti?! ;D ;D Tek sada sam video clip i bas sam se nasmejao ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate, ne znam sta je bolje, dal' spot ili azdaha!!! ODLICNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 13, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe mad max fazon, nemoj ovo da prodajes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan jbg. kriza.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 13, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kriza prodaj Transalpa ;D Sto mi nisi rekao da imas to cudo kad sam bio, mogli smo sa njim da se provozamo do jezera, ja i ti u stilu mad max-a, a Dragan nek trckara oko nas KTM-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kriza prodaj Transalpa ;D Sto mi nisi rekao da imas to cudo kad sam bio, mogli smo sa njim da se provozamo do jezera, ja i ti u stilu mad max-a, a Dragan nek trckara oko nas KTM-om Transalp za sada ne ide nikud pre cu kola prodati nego njega.Jbg. nije mi palo na pamet, mogli smo da odemo do pecine blizu mog sela tu se nalazi i "čudo". No icicemo kad se prolepsha vreme ako ge ne prodam do tada, upregnucemo KTM-a i ce se vozimo ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh par slika iz 2005 mada je od tada dosta modifikovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti ? nema nazalost... i dalje aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan lepa mashina... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan BRATE, KOJI SI TI KRALJ!!! SMEJAO SAM SE POLA SATA! SVAKA CAST! :D A nikako nece video klip da otvori :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi sa tom africom i transalpom mozete samo da sanjate o tom trckaranju . I nesto vas cesto gubim iz vida u retrovizoru . . Stvarno smo mogli do njegovog sele i pecine mnogo je bilo lepse tamo nego gde smo isli , a i videli bi ccccuuuuddddoooo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan BRATE, KOJI SI TI KRALJ!!! SMEJAO SAM SE POLA SATA! SVAKA CAST! :D A nikako nece video klip da otvori :'( :'( :'( Hwala,i probaj da nadjes klip na youtub-u.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 18, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan BRATE, KOJI SI TI KRALJ!!! SMEJAO SAM SE POLA SATA! SVAKA CAST! :D A nikako nece video klip da otvori :'( :'( :'( Hwala,i probaj da nadjes klip na youtub-u.... moram samo da dodam da ko nije video Video ....kao da nista nije video ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnije je otvorio. Skoro se tako nisam smejao :D E da, mnogo me podseca na onog iz filma Crna macka- beli macor sto vozi onaj Grga :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 18, 2009 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa Grga Pitic mu je i slao nacrt za konstrukciju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi sa tom africom i transalpom mozete samo da sanjate o tom trckaranju . I nesto vas cesto gubim iz vida u retrovizoru . . Stvarno smo mogli do njegovog sele i pecine mnogo je bilo lepse tamo nego gde smo isli , a i videli bi ccccuuuuddddoooo . Drazo nisi tako pric'o u Petrovcu letos, a ? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi sa tom africom i transalpom mozete samo da sanjate o tom trckaranju . I nesto vas cesto gubim iz vida u retrovizoru . . Stvarno smo mogli do njegovog sele i pecine mnogo je bilo lepse tamo nego gde smo isli , a i videli bi ccccuuuuddddoooo . Drazo nisi tako pric'o u Petrovcu letos, a ? ;D ;D ;D Pozdrav druze , secam se price i valjda cemo se opet videti ove godine ? Ma ne pricam ni sad nego me ovi moji provociraju . Svaki je motor najbolji na svoj nacin . Niko ne moze da me ubedi u suprotno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...