NIKOLA 1 973 Napisano Mart 9 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj bivši motor. Motor je bio u mom vlasništvu i prodao sam ga dobrom drugaru pre 2-3 godine , koji je za sve to vreme prešao 500km. Zbog nedostatka vremena za vožnje i u budućnosti motor je na prodaju. Motor je kod mene u garaži i ja sam zadužen za prodaju . Motor je 2006 godište i prešao je oko 67300km. U odličnom stanju, pre 300km odrađen kompletan servis ! Gume odlične, kao i lanac i lancanici , diskovi i pločice dobri.... Sem registracije za novu sezonu nema nikakvog ulaganja ! Poseduje nosač kofera i kofer, centralni stender, pancir kociona creva, ABS, fabrički alat.... Radi kao Honda, samo šapuće, nema nikakvih čudnih zvukova, u vožnji utegnut i tačan.... Cena 3490e , za članove foruma moguća korekcija cene Za sve informacije kontakt telefon : 0641780510 Posedujem i prikolicu za prevoz motora tako da je moguć i prevoz motora do novog kupca uz dogovor ! Više slika ima te na oglasu na polovnim automobilima http://www.polovniautomobili.com/motori/25975710/honda-cbf-1000-a 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 973 Napisano pre 9 sati MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2062 Napisano pre 9 sati Drug član, 1302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Nova cena 2400e Koja je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23392 Napisano pre 9 sati Integrisan, 9888 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne talasaj, 2400 kaze covek 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4753 Napisano pre 9 sati Drug član, 1211 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa džabe, za ovakvu makinu... Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3004 Napisano pre 8 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi mi oglas čovek :-) Srećna prodaja!Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam samo malo sačekao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 609 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan je l' ovo neka greska? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2232 Napisano pre 8 sati Drug član, 1098 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Milion posto, nemoguce. Ispravi se molim te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 973 Napisano pre 7 sati MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Greška Cena je 3400e Zove me drugar kaže jel stvarno prodajes za one pare, kaže krenula zajebancina na oglasu 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan E, jbga, ja već počeo da smišljam oglas za moj... Šalimo se, sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...