živke 6283 Napisano juče u 06:45 Drug član, 2139 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, nekolicina nas planira da se malo provozamo i družimo u nedelju, biće lep dan. Okupljanje je oko 9:45 na Nis pumpi kod Stop Šopa, pa idemo lagano do Bele Palanke preko Ploča na kaficu (40ak minuta vožnje do kafića Colorido). Posle toga kako se ko dogovori, a nas nekoliko planiramo da se vratimo nazad do 12 - 13h zbog obaveza. Javljajte se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1230 Napisano juče u 08:54 Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja, i ja sam planirao neku sličnu voznjiu za sutra, samo bi mi malo kasnije, da iskoristimo najlepši deo dana. Ujutru mi se cini da je još uvek hladno. Ako se uklopimo s vremenom, javljam se, bas bih voleo da se zajedno provozamo. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2705 Napisano pre 22 sati Drug član, 1541 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja konacno dobih slobodnu nedelju. U 9:45 dolazim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6283 Napisano pre 21 sati Drug član, 2139 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 29 Napisano pre 21 sati U prolazu, 43 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Radim drugu smenu sutra,Ako se organizujem eto I mene.ali bih morao najkasnije do 14h da se vratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2705 Napisano pre 21 sati Drug član, 1541 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I Zivke i ja cemo do 13h 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...