Jump to content

Moto Zajednica

Zontes 703f ili Cfmoto 800mt

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini novog motora, u obzir dolaze tracer 900 (2016 godiste) novi cfmoto 800mt ili zontes 703f. Tracer sam vozio probao i bas mi se svidja, cuo sam da imaju po neki problem ali nista strasno. Zanima me da li je neko imao dodira i sa cf i sa zontesom da moze da uporedi i da napise neke prednosti i mane ? Takođe kako stoji zontes sa servisima, da li ih ima u Srbiji i gde moze da se nadje dodatna oprema (koferi, auspuh) ? Trenutno vozim yamahu mt 07 2016 godiste

Promenio član veljkovic00
Dodavanje teksta

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2461 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 24 minuta, veljkovic00 je napisao:

Pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini novog motora, u obzir dolaze tracer 900 (2016 godiste) novi cfmoto 800mt ili zontes 703f. Tracer sam vozio probao i bas mi se svidja, cuo sam da imaju po neki problem ali nista strasno. Zanima me da li je neko imao dodira i sa cf i sa zontesom da moze da uporedi i da napise neke prednosti i mane ? Takođe kako stoji zontes sa servisima, da li ih ima u Srbiji i gde moze da se nadje dodatna oprema (koferi, auspuh) ? Trenutno vozim yamahu mt 07 2016 godiste

Zontes radi Autopromet u Beogradu, Carbon u Nišu i u NS ih ima ali ne znam ko.

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 463 postova
  • Motocikl: AA500

Zontesa u NS prodaje Autopromet, a servis je u Plattneru.

CF je već "proveren", ima ih brdo na forumu, za Zontesa ćeš biti zamorče ako ga uzmeš :) 

Estetski je meni lično CF neuporedivo ispred, ovaj je zanimljiv zbog agregata. Imaš test model oba, sad će i sajam..

Promenio član andrej.
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 2461 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 9 sati, andrej. je napisao:

Zontesa u NS prodaje Autopromet, a servis je u Plattneru.

CF je već "proveren", ima ih brdo na forumu, za Zontesa ćeš biti zamorče ako ga uzmeš :) 

Estetski je meni lično CF neuporedivo ispred, ovaj je zanimljiv zbog agregata. Imaš test model oba, sad će i sajam..

Pazi...ja sam juče malo testirao 703F a i danas ću, mogu ti reći da je drskiji od 800MT kog sam pre koju godinu na stazi imao priliku da probam.

Minus 703F je šifter i radar koje nema...ostalo nije nikako loše.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos

Zontes 703f ima radar mrtvog ugla, ima qvik sifrer ali samo na gore, danas ga vozao bolje je odradjen od cf mt800 ali cf dosta placa reklame, sta mislis sto ovi idu u kinu na prezentacije sto jel sto.ih vole ili hvale im motore itd..moj glas ide zontesu nema vibracija kao mt ..udobnije sediste za vozaca i suvozaca..sta reci idi na test voznju isprobaj ga tojest oba . Cena sa koferima 8800 2x35L bocni i topcase 50l..

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: CFmoto 800MT EXPLORE

Slatke muke 🤗 

703f je sa 3 cilindra i u odnosu na 800mt zvuk je prelep, ali

nije sto i sam vozim cf-a, ali cf je tehnološki dosta napredniji motor. Kad sam za sebe birao, od gomile tih kineza cf je najozbiljniji. Sa momcima iz autoprometa sam bas pricao i uporedjivao(doduše explore varijantu) daleko napredniji po pitanju bezbednosti. I svako ažuriranje kompa motora radiš preko telefona, sto smanjuje odlaske u servis i slično. I 800mt ti ima ABS cornering sto je jako bitno, 703f to nema. I sto se tiče pouzdanosti 800mt-a, slobodno na yt kucaj "800mt problemi" i takav klip nećeš naći. I ako nesto uspeš da nadješ, već je rešeno ažuriranjem kompa preko telefona 🤗

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja