godovic 959 Napisano Mart 2 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko ko živi bilo gde u Grčki i razume Grčki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7146 Napisano Mart 2 Drug član, 2015 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam prijatelja koji je polugrk polu srbin ali zivi u holandiji. Ako treba nesto da se prevede mogu da mu posaljem, ako treba nesto iz grcke onda tesko, ne planira uskoro tamo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3017 Napisano Mart 3 Drug član, 1333 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo, nije na forumu ali je "naš".Piši 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Imam prijatelja u Solunu, o čemu se radi? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 959 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisaću u PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...