salem 1111 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, azlatic je napisao: Odziv nam je dosta slab? Šta se dešava?? Ma dosadilo ljudima valjda da se turaju na spisak... Napravi se spisak od 80 motora a dodje 800 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 89 Napisano pre 10 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ako se već ide da se ljudima pruži podrška, molim izmenite naslov, mesto se zove Nedeljice, a ne NedeljNice. 140. Lukaimasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 244 Napisano pre 9 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, deda54 said: Nije slab no fb se puno ljudi javlja da dolaze mada ima i one naše cuvene bolesti zvane sujeta od onih što bi da budu glavni a i ja ne znam ko je glavni.Lokalni moto klub nas očekuje i biće spremljena hrana za nas Jebes ti te sa sujetom. Mi novosadjani se organizujemo i pridruzujemo se. Nedjeljice su bitnije od bilo cega. Ako one padnu, jebace nas Rio Tinto dozivotno. A i generacije koje dolaze. Vidimo se momci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19687 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8583 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto AJ nam rešiš ovo sa naslovom, stvarno sramota da stoji 'vako NedeLJice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5873 Napisano pre 6 sati Drug član, 847 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da, javio sam kolegi isti dan na PP da izmeni naslov, ali izgleda da ispravka ipak "neće da može"... Samo info da "Prva vojvođanska brigada" kreće sa Mišeluka (sa punim rezervoarima) u nedelju u pola 9. Ne znamo još uvek kakva je agenda za taj dan, ali verovatno neće trajati jako dugo i povratak je istog dana predveče... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 251 Napisano pre 5 sati U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo laganije da se vozi, za Niš sam bio na ivici komfora, ipak sam ja totalni početnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 77 Napisano pre 4 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, azlatic je napisao: Samo malo laganije da se vozi, za Niš sam bio na ivici komfora, ipak sam ja totalni početnik Tačno tako sad je kraća tura necemo preko 80 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano pre 4 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Beogradjani imaju neko zborno mesto gde će se skupljati da krenu ka Sabcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 77 Napisano pre 1 sat U prolazu, 19 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga neki pametan na viber grupi motorista kaže da forum nije pogodan za okupljanje motorista i da neko hoće da kao da preotme organizaciju Šta ti je bolest da se bude glavni a za to nema leka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 251 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, žao mi je, ali ja moram da se odjavim za nedelju, ne idem u Gornje Nedeljice sa vama. Malo sam sredio ispisak sad kad sam se odjavio tako da @atila ipak staje na broj 8 Ali zato sigurno dolazim u subotu u Sopot!! 1. @deda54 2. Tumbe 3. Panksi 4. Ibivan 5. Nebica933 6. Sara 7. Mitrovčani (izmedju 10 i 130 ko šiptari) 8. Atila 138. Severian 139. Lukaimasa Promenio pre 1 sat član azlatic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladogoogle 3 Napisano pre 1 sat U prolazu, 1 post Lokacija: Gornje Nedeljice Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dragi ljudii, bajkeri iz Gornjih Nedeljica, Brezjaka i Loznice Vas cekaju na OMW pumpi u Loznici gde se pridruzujemo koloni i nastavljamo voznju prema kancelariji rio tinta ul. Gimnazijska br.4.. Nakon toga nastavljamo put ka Gornjim Nedeljicama gde Vas sve ocekuje topla dobrodislica i rucak za sve goste. Jedva cekamo da se druzimo i razmenimo misljenja. Veliki pozdrav sa prve linije odbrane. NECE KOPATI 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...