Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Integrisan, 8633 postova
Pre 5 sati, severian je napisao:

Pokušaćemo još jednom da usaglasimo stavove svih sa svima

Po dogovoru sa današnjeg

sastanka, da javim kako se radi na zajedničkom planu za 15.3.

Hvala vam na velikom poverenju koje ste iskazali podrškama na dve relavantne poruke na ovu temu. Shvatam to kao veliku odgovornost i nadam se da ćemo biti dostojni tog poverenja. Moja gore data reč ostaje.

• Sviđa mi se 16
  • Hvala 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Honda XADV
Pre 9 sati, NeshaS je napisao:

Da li ima mesto polaska iz Novog Sada do parkinga IKEA?

Nov sam u moto svetu i nemam iskustva oko organizovanja ovakvih stvari ali hajde novosađani da se priberemo, nakupimo i nađemo za zajednički polazak. Da li ići autoputem ili starim? Koliko vremena treba koloni da stigne do IKEA-e? Hajde neko sa više iskustva da predloži mesto i vreme. Hvala.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ
2 minutes ago, Bane Avijacija said:

Nov sam u moto svetu i nemam iskustva oko organizovanja ovakvih stvari ali hajde novosađani da se priberemo, nakupimo i nađemo za zajednički polazak. Da li ići autoputem ili starim? Koliko vremena treba koloni da stigne do IKEA-e? Hajde neko sa više iskustva da predloži mesto i vreme. Hvala.

Samo autoput nikako ostale varijante jer su po manjim mestima vec otvorili gradilista, u gradu promenili zelene talase pa je kolaps a tek ce biti s namerom da osujete taj 15. kada ni mi vise ne znamo s kojih ce strana sve doci i koliko ljudi iz celog regiona. Lagano vam je autoputem i da se krecete 80km/h za sat i po ste kod ikee. Srećan put i vidimo se. Hvala sto nam dolazite 👍

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 2

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: F900 GSA
Pre 10 sati, NeshaS je napisao:

Da li ima mesto polaska iz Novog Sada do parkinga IKEA?

Biće objavljeno na vreme.

Svi koji pitaju za polazak iz NS, biće organizovan zajednički odlazak iz NS do Ikea parkinga.

Kao i za sve zajedničke akcije do sada. 

Pozdrav svima

Promenio član Vandrokaš
  • Sviđa mi se 14
  • Podržavam 2

• Drug član, 1335 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

A jebote juce sam popizdeo, jedno 15 ljudi mi je reklo- e jebiga kisa u subotu.

Pa pusite kurac svi redom, sta bi da vam organizujemo Bahame sa crncima koji vas hlade , Evian vodu i škampe na žaru.

Odusevila me moja zena-kaze pa ponesite jace kišobrane taman mozete i nekog da udarite a da ne prokisnu.

Ne zovem ja nju dzabe Nindza i ne plasim je se bez veze:lol3:.

• Sviđa mi se 7
  • Haha 10
  • Podržavam 2

• Drug član, 371 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Ljudi, prvenstveno da pozdravim novopridošle članove i da pozdravim energiju i entuzijazam koji unose u ove akcije.

I da im se obratim kao običan član Foruma samo sa malo dužim stažom.

Samo mirno i strpljivo.

Sve akcije do sada su bile uspešne, uz koordinaciju koja je objavljivana na Forumu.

Pogotovo ljudi iz Vojvodine ne treba da brinu, jer Novosađani (da ne nabrajam imena) su pokazali visok nivo organizovanosti, tako da će informacije biti sigurno na vreme dostupne svima.

Mislim na organizacione informacije (kad, kako, odakle, itd).

Ovo dobronamerno pišem, jer od novih članova ima dosta pitanja i nedoumica, pa da lakše razumeju kako funkcioniše sistem vezan za moto zajednicu.

Najvažnije je da imamo dobru volju i veliku energiju.

Sve ostalo će biti OK.

Idemo kolege, drugari, prijatelji, SVI ZAJEDNO I JEDINSTVENO.

• Sviđa mi se 16

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 1200Z Super Tenere
Pre 14 sati, draki je napisao:

Интересантно ми је све ово што припремају. Искрено, волио бих да студенти кажу нећемо пред Скупштину, нећемо на Трг. Па док ови баксузи пренесу све ове реквизите до тада цијели свијет да виде какве су им намјере. 

Видимо се у суботу!!! 

Screenshot_20250311_171829_Facebook.jpg

Evo da predlozim jednu sitnicu. Javljam se dobrovoljno da cuvam ove kocke, da ih niko ne uzme i izaziva nemire. Nisu one slucajno tu. Ako hoce jos neko, u dogovoru sa redarima i padobrancima, da na drugim lokacijama okruzimo sve potencijalne opasnosti i sprecimo sve sto mozemo

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 8

• Drug član, 634 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300
pre 18 minuta, Nesasavage je napisao:

Evo da predlozim jednu sitnicu. Javljam se dobrovoljno da cuvam ove kocke, da ih niko ne uzme i izaziva nemire. Nisu one slucajno tu. Ako hoce jos neko, u dogovoru sa redarima i padobrancima, da na drugim lokacijama okruzimo sve potencijalne opasnosti i sprecimo sve sto mozemo

Dobra ideja

• Hvala 2

• Drug član, 869 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
Pre 3 sati, Nesasavage je napisao:

Isto mi je palo na pamet da bi to trebao neko da uradi - ili studenti redari ili da se mi ponudimo. Ako to budu tražili nas onda bi i mi trebali da obučemo žute prsluke da ostavljamo utisak redara. Dodatno, valjalo bi dobro strečovati te kocke da bude jako teško da se pokida i uzmu kocke. Ja sam ubeđen da će ostaviti puno takvih "kukavičjih jaja" da neko iz mase nasedne ili da njegovi ubačeni imaju materijala za izazivanje nereda (po scenariju Gradske kuće u NS). On si je medijski pripremio win-win situaciju jer ako prođe sve mirno (što mi je teško da poverujem) onda će se hvaliti kako su sprečili nerede preventivno, a ako bude nereda onda će biti "lepo sam vam rekao...". Zbog toga trebe sve učiniti da mu niko ne omogući materijal i opravdanje za uvođenje neke vanredne situacije. 

Verujem da je i ove ucenjene traktoriste angažovao da budu "lake mete" za demonstrante kako bi se isti prikazali kao nasilnike. Zato mislim da bismo mogli da se ponudimo studentima da blokiramo ranije IMT i druga mesta gde su okupili traktore kako ne bi mogli da izađu na blokade. Tako bi tog dana organizatori imali bar neke koristi od nas, a mislim da bi nam i mnogi traktoristi bili zahvalni što su im traktori (i oni sami) ostali sačuvani...:neznam:

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 9

pre 11 minuta, ZoraNS je napisao:

mnogi traktoristi bili zahvalni što su im traktori (i oni sami)

svako ko je dao traktor je govno i on je stranu izabrao , nema prastanja i preletanja, to su mogli juče da su hteli.

Sve ostalo podrzavam sto si napisao.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 1200Z Super Tenere
pre 16 minuta, ZoraNS je napisao:

Isto mi je palo na pamet da bi to trebao neko da uradi - ili studenti redari ili da se mi ponudimo. Ako to budu tražili nas onda bi i mi trebali da obučemo žute prsluke da ostavljamo utisak redara. Dodatno, valjalo bi dobro strečovati te kocke da bude jako teško da se pokida i uzmu kocke. Ja sam ubeđen da će ostaviti puno takvih "kukavičjih jaja" da neko iz mase nasedne ili da njegovi ubačeni imaju materijala za izazivanje nereda (po scenariju Gradske kuće u NS). On si je medijski primremio win-win situaciju jer ako prođe sve mirno (što mi je teško da poverujem) onda će se hvaliti kako su sprečili nerede preventivno, a ako bude nereda onda će biti "lepo sam vam rekao...". Zbog toga trebe sve učiniti da mu niko ne omogući materijal i opravdanje za uvođenje neke vanredne situacije. 

Verujem da je i ove ucenjene traktoriste angažovao da budu "lake mete" za demonstrante kako bi se isti prikazali kao nasilnici. Zato mislim da bismo mogli da se ponudimo studentima da blokiramo ranije IMT i druga mesta gde su okupili traktore kako ne bi mogli da izađu na blokade. Tako bi tog dana organizatori imali bar neke koristi od nas, a mislim da bi nam i mnogi traktoristi bili zahvalni što su im traktori (i oni sami) ostali sačuvani...:neznam:

Odlična ideja. Samo onda neko nek iznese predlog na savetu bezbednosti i da se organizujemo👍

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: HONDA CTX700 DCT

+1 za subotu na IKEA parkingu

p.s.

kad mogu ja sa svojim zdravstvenim (nimalo bezazlenim) problemima onda mogu svi ... ne prozivam nikoga ali ko ne dođe neka me ne smatra više za prijatelja/poznanika/kolegu

• Podržavam 1

• Drug član, 869 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
pre 34 minuta, piki je napisao:

svako ko je dao traktor je govno i on je stranu izabrao , nema prastanja i preletanja, to su mogli juče da su hteli.

Sve ostalo podrzavam sto si napisao.

Ne mislim da oni zaslužuju posebnu pažnju i empatiju nego je poenta u tome da (osim najtvrđeg krila) sigurno nemaju neki borbeni moral, nego više strah za sebe i imovinu. Zato sam ubeđen da im neće biti ni najmanje krivo što su eto ostali blokirani i neće baš nasrtati na ljude i vozila koja su ih blokirala (a što je za blokere najvažnije)... :neznam:

Promenio član ZoraNS

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs

Ako ima nestrpljivih novosadjana koji bi da se zagreju za subotu neka dodju danas u 1620 ispred McD na Zel stanici. Idemo da podrzimo prosvetare u strajku u OS Iva Lola Ribar. Igor Juric (da taj!) organizuje skup Ćacija i protest protiv njihove obustave rada

Promenio član AlekShu
  • Sviđa mi se 2
  • Tužan 1

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX

A da bude skupljanje na dve strane, jedna grupa recimo na onom potezu kod ATV nautike do autoputa (NBG)?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: BMW F800GS
41 minutes ago, matori351 said:

kad mogu ja sa svojim zdravstvenim (nimalo bezazlenim) problemima onda mogu svi ... ne prozivam nikoga ali ko ne dođe neka me ne smatra više za prijatelja/poznanika/kolegu

Kolega malo ovo bode oci- Upravo si prozvao i podelio ljude ovim postom.

Na zalost zbog podela drustva, iskljucivosti i smradova imamo danasnju situaciju i ćacije.

Svako ko moze i želi neka izadje ili pomogne na dugaciji nacin... 

Svako dobro i nastavimo da pumpamo i dajemo podrsku studentima na svaki moguci nacin.

Definicija smrada - uhlebljena osoba koja zbog radnog mesta gazi sva svoja ubedjenja iz straha da ne ostane bez posla. Bez smradova cinovnici ne bi postojali.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1103 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
32 minutes ago, AlekShu said:

Ako ima nestrpljivih novosadjana koji bi da se zagreju za subotu neka dodju danas u 1620 ispred McD na Zel stanici. Idemo da podrzimo prosvetare u strajku u OS Iva Lola Ribar. Igor Juric (da taj!) organizuje skup Ćacija i protest protiv njihove obustave rada

Kakvo đubre od čoveka, samo je za cm manje gadan od nove mu ženske... Mučeni Oliver se naprevrtao u grobu za ovih godina...

• Sviđa mi se 2

Pre 1 sat, ZoraNS je napisao:

Isto mi je palo na pamet da bi to trebao neko da uradi - ili studenti redari ili da se mi ponudimo. Ako to budu tražili nas onda bi i mi trebali da obučemo žute prsluke da ostavljamo utisak redara. Dodatno, valjalo bi dobro strečovati te kocke da bude jako teško da se pokida i uzmu kocke. Ja sam ubeđen da će ostaviti puno takvih "kukavičjih jaja" da neko iz mase nasedne ili da njegovi ubačeni imaju materijala za izazivanje nereda (po scenariju Gradske kuće u NS).

evo setili se i drugi ljudi.

Koja smo mi zemlja paradoksa, dok u drugim drzavama policija i vlast sklanja sve sto se moze iskoristiti, ovi gmazovi donose municiju, zadnje im bilo.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,670 likes, 143 comments - organizacija_osna on March 11, 2025

• Hvala 1

• U prolazu, 59 postova
pre 2 minuta, Forsberg je napisao:

Kakvo đubre od čoveka, samo je za cm manje gadan od nove mu ženske... Mučeni Oliver se naprevrtao u grobu za ovih godina...

Odvratan lik. Od početka bio.

• Drug član, 1704 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Mozda sam preskocio , u sta sumNJam , ali , za kolege koji planiraju motorom u subotu da idu : zna li se neki plan ? Odakle se krece ,.gde se idez sta se radi , gde se ostavljaju motori ? Ima li se "plan B" , u slucaju neceg nepredvidjenog i to ?

• Drug član, 1103 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
4 minutes ago, Darko Mihajlovic said:

Mozda sam preskocio , u sta sumNJam , ali , za kolege koji planiraju motorom u subotu da idu : zna li se neki plan ? Odakle se krece ,.gde se idez sta se radi , gde se ostavljaju motori ? Ima li se "plan B" , u slucaju neceg nepredvidjenog i to ?

Prvi post na ovoj stranici je poslednja info na tu temu. 

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin
11 minutes ago, Darko Mihajlovic said:

U toku su dogovori oko logistike kako nastupamo kad krenemo sa parkinga IKEE. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 59 postova
pre 3 minuta, Maćo je napisao:

U toku su dogovori oko logistike kako nastupamo kad krenemo sa parkinga IKEE. 

Dogovarajte se više, izgoresmo. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja