R6Nikola 7 Napisano pre 6 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,prestavio sam se clanovima jutros mi je stigao motor pa ukratko sta mi je u planu za prvi period svaki savet znaci.Motor je ispravan provozao sam ga lepo ide lepo radi,prilikom kupovine receno mi je da treba da se srede vile da curka ulja to cu vec oterati u servis da to urade.Kao sto sam i napisao motor ostavljam sebi necu ga prodavati i sto vise stvari zelim sam da uradim da bi takav projekat imao dusu koliko god da kosta ali naravno za neke stvari ne bih sam petljao prepustio bih profesionalcima pa moze i preporuka za majstora u Beogradu ja sam na Cukarici ali nije problem otici i dalje. Moj plan je da i ako je prethodni vlasnik rekao da su lanac lancanici dobri ulje servis itd nekako mi je kao i kod kola ako nema racun ili sliku bolje da uradim odmah nego da me boli glava Tako da hocu da zamenim ulje filtere lanac lancanike plocice rashladnu tecnost ako imate jos neki savet sta bi trebalo da se uradi od tih osnovnih stvari napisite.I da oterao bih ga negde da se provere karburatori da li je sve okej da li sta treba to je za sad neki pocetni plan.Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4337 Napisano pre 4 sati motoras, 2494 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već hoćeš nešto sam da radiš, servis viljuske je nešto najlakše što može da se odradi. Ukoliko ne misliš na lickanje i brisanje. Drugo, ulje i ostale tečnosti, kao i filtere i menjaj. Nije skupo, a korisno je. Sto se tice lanca i lančanika, možeš da menjaš preventivno, ali oni imaju svoje parametre istrosenosti. Znaci ako valjaju može da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6Nikola 7 Napisano pre 3 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na sve sto mogu da uradim sam da uradim imam svoju radionicu alata i previse,mislio sam na karburatore da ne bih sam a lose sam se izrazio viljuske ce srediti prethodni vlasnik uracunato u cenu nego nisam mogao vise da cekam motor pa je dogovor da mu dovezem u nekom trenutku kaze to je posao od dan A znacili bi mi ti parametri za lanac da pogledam sad i koja rashladna tecnost ide u njega i da li ima negde gde se ozracuje sistem.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...