Motorcyclist 18445 Napisano juče u 15:23 (promenjeno) Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, BokyBoy said: A jeeeeste, prelaz sa tehnologije 70-tih na vanzemaljsku tehnologiju buducnosti... Kako peva redni 4, a Blazo? Znam zasto sam rekao to Koncept EX500 masine, koja je i u gpz-u i er5 itd, ogibljenje i kocnice su iz 1987. godine, bez obzira koje je godiste motor. To je neki kraj 80tih godina. Promenio juče u 15:24 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2202 Napisano juče u 15:39 Drug član, 738 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Blaza je napisao: Jesi li siguran ? Pitam jer ne znam. Mislio sam da je drugi far za dugo svetlo. Ma samo te zezam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2938 Napisano juče u 15:53 Drug član, 1479 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran ? Pitam jer ne znam. Mislio sam da je drugi far za dugo svetlo. Ja ništa nisam gledao kada sam kupovao. Ni probao...samo ga upalio, radio 5 minuta, i dosta. U vezi sedišta, @N.F.S. ona je visine 170 cm, ja 173. Navodno, njoj su spustili sedište, a meni deluje (po rezervoaru) kao da je podignuto. U principu, mogu i ovako da vozim, ali bih voleo još koji cm niže, bar dok se ne priviknem.Tako je kako kažeš, levi far kratko, desni dugo. Na englezima je obrnuto valjda.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23249 Napisano juče u 16:16 Integrisan, 9852 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Baci sliku a vidimo poziciju sedista Blazo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11286 Napisano juče u 16:35 Ne silazi, 2604 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam našao ! Ova ploča stoji na srednjem položaju, treba da se spusti. A ovo sam zatekao ispod sedišta: nov akumulator, fabrički alat, 2 rez. svećice,prsluk i važeća prva pomoć. Jedino ne znam čemu služi ova sajla u bužiru... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23249 Napisano juče u 16:40 Integrisan, 9852 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da zakljucas kacigu, protnes kroz "bradu" pa nabacis na zicu negde na ramu pod sedistem stoji, vratis sediste preko... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 231 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: Tako je kako kažeš, levi far kratko, desni dugo. Na englezima je obrnuto valjda. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Znaci moj versys je englez... (ja nisam to smem da potpisem).Kod mene desni kratko a levi dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2938 Napisano pre 23 sati Drug član, 1479 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam našao ! Ova ploča stoji na srednjem položaju, treba da se spusti. A ovo sam zatekao ispod sedišta: nov akumulator, fabrički alat, 2 rez. svećice,prsluk i važeća prva pomoć. Jedino ne znam čemu služi ova sajla u bužiru...Ključ za motorku! :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10784 Napisano pre 23 sati Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Koncept EX500 masine, koja je i u gpz-u i er5 itd, ogibljenje i kocnice su iz 1987. godine, bez obzira koje je godiste motor. To je neki kraj 80tih godina. Što se tiče mašine, ni ovi današnji Ninja 500 i 650 iz 2025 se ne razlikuju naročito mnogo od GPZejca sem što imaju ubrizgavanje, turim ja na kurac 38 godina "razvoja" ,ništa oni tu revolucionarno nisu uradili, pa nisu ljudi u Kawasakiju ludi da bacaju pare kroz prozor, sve to ide po principu: "Ako valja ne diraj...mnogo" ,a realno taj agregat kad se pojavio bio je ispred svog vremena, a po perfornamsama i dan danas ni malo ne zaostaje već naprotiv prednjači u poređenju sa mnogim današnjim 500tkama. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11286 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2604 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem temu samo za ovaj model (honda cbf600sa), da bih nastavio pisanje. Ili u "Honda cbf1000", ili "2004-2007 Honda cbf600s". Šta predlažete ? Imam dosta pitanja, koje ulje, kako skidate površinsku koroziju itd... A glupo mi da otvaram novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4446 Napisano pre 9 sati Drug član, 1101 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Proba da promeniš naslov ove teme u cbf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11286 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2604 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 28 strana ? Mislim da ne bi bilo u redu prema svima, koji su pomagali i učestvovali. Smisliću nešto... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10784 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Treba zamoliti admine da izmene/povećaju raspon godišta na postojećoj "2004-2007 CBF600s" temi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano pre 7 sati prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Disko Nindža je napisao: Što se tiče mašine, ni ovi današnji Ninja 500 i 650 iz 2025 se ne razlikuju naročito mnogo od GPZejca sem što imaju ubrizgavanje, turim ja na kurac 38 godina "razvoja" ,ništa oni tu revolucionarno nisu uradili, pa nisu ljudi u Kawasakiju ludi da bacaju pare kroz prozor, sve to ide po principu: "Ako valja ne diraj...mnogo" ,a realno taj agregat kad se pojavio bio je ispred svog vremena, a po perfornamsama i dan danas ni malo ne zaostaje već naprotiv prednjači u poređenju sa mnogim današnjim 500tkama. Klasika posebno kod Kawe, recikliraju jednu te istu mašinu, sa vrlo malim unapređenjima već 30 godina, i više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13675 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš 50ks iz 500cc ili 60 u slučaju GPZ500S. A pazi sad ovo, to uopšte nije zasebno razvijan agregat. To je polutka od GPz 900. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano pre 5 sati prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan E ja sam nešto čitao da je ta redna dvica, zapravo motor sa dizalice??!! Japanerosi skinuli i turili na neki od motocikala.. E sad da li su slagali ili ne ne, znam.. Ali KLE-a sam vozio, ER-5 -icu probao..,a i ovaj moj Benelli mislim da je klon te mašine!! KLE-ovo fićukanje ne mogu zaboraviti nikad, mislim da nijedan motor nema taj zvuk!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4581 Napisano pre 50 minuta (promenjeno) Drug član, 499 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 3. 2025. at 20:36, Blaza je napisao: Gledao sam malo na KP te neke tank torbe na magnet, koje mogu i kao ranac da se nose. A ima i par kolega ovde što prodaju. Čekam prvo motor da preuzmem, pa ću onda gledati... Dajem, 10 godina stoji i kupi prasinu! Samo da je pronadjem Promenio pre 50 minuta član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...