Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina polovnog do 2.500 e, ili nov na kredit

Recommended Posts

• Ne silazi, 2590 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Sad kad vidim, jedino mi ova "presvlaka" ostala od Kawe, sve ostalo sam dao ! :)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1391 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Tank torba na prsten je odlično rešenje, kad prodaš motor, prebaciš je na novi, samo kupiš odgovarajući prsten, tkđ kofer kupiš jednom, neki dobar i prebacuješ ga na sledeći motor.
Shad i Givi, Kappa su odlični, koferi su skupi kad su dobri i ne prodaju se uz motor jer niko to ne ceni pri kupovini a uvek zatrebaju na sledećem motoru.
Bili su Shad na nekoj akciji preko Shppstera i Ananas-a jeftiniji nego kod uvoznika.
Givi pogledaj u Brčkom, tamo su prilično jeftiniji nego u Srbiji u SBK d.o.o. kaži da si iz Srbije i daće ti popust zbog poreza.
Moje bočne sam tamo pazario za nekih 150e jeftinije nego u Srbiji.
Prvo pozoveš da naručiš, jave kad stignu i pokupiš. Pitaj i za nosače tamo pa sve montiraš i dovezeš na motoru.
E i da, što je stariji motor lakše i skuplje prodaš opremu jer se više ne pravi, a kod majstora su cene paprene i red je po mesec, dva dana da te primi u radionicu.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 2

• Drug član, 1391 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Znam, zato to sad kad kupiš kofere, samo ih seli na sledeći motor, skineš oglasiš motor bez opreme i ćao.
I kreš barove sam skidao, nosače kofera i sve ostalo od dodatne opreme, oglasio i prodavao u roku od mesec dana, nosači 150-200e kreš barovi 100-150e, maglenke, utičnice uvek selio na drugi motor, to je plus oko 150e, gps i ostale drangulije, viziri, nosač navigacije i telefona još nekoliko stotki tkđ.
Pošteno platio kad mi je trebalo pošteno prodao kad mi nije trebalo.
Nakupi se tu dosta sitnica koje niko neće da plati sa motorom a odvojeno se lako proda ili ti zatreba za sledeću mašinu.
Najduže sam prodavao original Suzukijeve kofere, 6 meseci na oglasu, ali su bili skupi, otišli za čini mi se 600e.
TDM prodao klot za 2000e a dodatnu opremu za još 570e.
Sa komplet opremom ne bi dobio ni 2200e.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 437 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

@Blaza Druže Blažo, pridružujem se i ja čestitkama, da te lepo služi i da uživaš u novim avanturama! Pratio sam sa iščekivanjem iz dana u dan temu sve do petka oko podne i posle nisam ulazio na forum. Sad uđem i vidim da se ispisalo nekoliko strana, očekujem nove zaplete kao u maloj nevesti, kad ono stativa - prvi nepročitan post "kupljen motor" i par stranica čestitanja :)

Mogu da kažem da me je baš obradovao izbor, jer uopšte me ne privlače novotarije u kineskom ruhu. Japanac starije škole i proverenog kvaliteta, 4 cilindra, pa još i plusić što je Honda (praštajte, subjektivan sam :) ) - pun pogodak!

• Hvala 1

Ipak je 2009.godište... Lik koji je kačio oglas, malo pogrešio. Dobro je da nije napisao 2013. godina, e tad bi baš bio u bedaku. Ovako, nema veze. Sutra je dan "D"   :)

• Podržavam 1

Pre sat vremena, AndjeoPakla je napisao:

pa još i plusić što je Honda (praštajte, subjektivan sam :) ) - pun pogodak!

Kako kažu, Honda pa sve onda...:moto3:  :jee5:

• Haha 1

Upravo sada, bajker71 je napisao:

CBF - Crče Brate Frajlauf!   :lol:

🤣 🤣 🤣

• Drug član, 1097 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Ja na Yamahi i Hondi sam prešao jedno 20k km sa tank torbom i ona meni ne pravi nikakav problem u vožnji, ali nije skroz praktična. Kačim je samo na magnete i nemam problema sa njima. Super mi je što u nju mogu da stavim stvari koje su mi bitne da mi budu lako dostupne, npr. kišno odelo. 

E sad, negativne strane. Prvo, čak i da je nekako vežeš za motor da je neko ne odnese, ne možeš da zaključaš rajsferšlus. Drugo, ako je na magnete, između torbe i rezervoara se skuplja prašina i dolazi do grebanja boje. Ovo sam naučio na skuplji način :rolleyes:. Treće, jeste smor za sipanje goriva. 

Ja se nikad ne bih oslonio na tank torbu. Msm da je mnogo bolje da ti Seba napravi nosač i da kupiš polovni kofer na KP.

• Sviđa mi se 1

pre 17 minuta, Forsberg je napisao:

Ja na Yamahi i Hondi sam prešao jedno 20k km sa tank torbom i ona meni ne pravi nikakav problem u vožnji,

Ovo mi je bilo bitno, da ne smeta za vožnju.  Za početak ću uzeti neku, srednju veličinu. A kasnije će sigurno ići bar zadnji kofer sa nosačem.

Hvala

• Drug član, 1091 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
Pre 10 sati, Blaza je napisao:

Za 1.000 din, ne verujem da je gel, ali pomaže.

Naduvane kožice od lignji, pa vezane u čvor i poređane u sedište. 

• Haha 2

• Drug član, 729 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Blažo nisam ispratio celu temu, ali vidim da si se ponovio i neka je sa srećom. U zdravlju da služi makina i nasmejanog vraća uvek!

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja