bajker71 11294 Napisano Mart 6 Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isti agregat ali SV 1000 je jači 30-tak konja, to za potrošnju sam i ja čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18631 Napisano Mart 6 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, milomir22 said: Koliko znam taj sv 1000 je poprilično dobar, agregat mu je izdržljiv, isti se ugradjivao u strom 1000. Na koje probleme misliš? Korpa kvacila. Taj problem ima i veliki Vstrom. Potencijalni problem sa magnetom koji moze da napravi kurslus na masini. Nesto kao i na FZ1. Cilindar kvacila. Zeleni konektor. Nije veliki problem ali obratiti paznju. E sad posto je to polovni primerak, velika mogucnost je da je to otklonjeno vec ali moze biti da se i pojavio problem pa je zato u oglasima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Mart 6 (promenjeno) Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Za FZ1 i nije bas tacno. Najvise se desavalo na nekim serijama R1. Na FZ dosta manje. Ne razleti se tek tako, ima mnogo simptoma pre nego sto dodje do toga. SV1000S koliko znam nije imao upside down vile i radijalne kocnice? Suzuki SV 1000 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 1000 s, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Trstenik. Cena 2.730 € - Motori -... Ali s obzirom da imas dosta grada i tek nesto voznje na otvorenom, cemu potreba za 1000cc ... Promenio Mart 6 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4747 Napisano Mart 6 Drug član, 1134 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Diverzija Blažo, Diverzija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18631 Napisano Mart 6 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Rider000 said: Za FZ1 i nije bas tacno. Najvise se desavalo na nekim serijama R1. Na FZ dosta manje. Ne razleti se tek tako, ima mnogo simptoma pre nego sto dodje do toga. SV1000S koliko znam nije imao upside down vile i radijalne kocnice? Suzuki SV 1000 s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 1000 s, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km, Trstenik. Cena 2.730 € - Motori -... Ali s obzirom da imas dosta grada i tek nesto voznje na otvorenom, cemu potreba za 1000cc ... Imao je FZ1, druga generacija velikog fejzera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Mart 6 Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistDrugar ima FZ1N 2010. Hteo je preventivno da uradi magnet, rekao mu Motoma iz BP da nema potrebe, ni sa jednim nije imao problem, vec R1 i to ko bas pegla po gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18631 Napisano Mart 6 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Rider000 said: @MotorcyclistDrugar ima FZ1N 2010. Hteo je preventivno da uradi magnet, rekao mu Motoma iz BP da nema potrebe, ni sa jednim nije imao problem, vec R1 i to ko bas pegla po gasu. Ja sam na forumima bas nasao da prve godine te druge generacije su imale taj problem, kao i sa ramom u prve dve godine. Mada nebitno, SV1000 ima taj problem i treba preventivno da se pregleda, kao i korpa kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 123 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vidakn je napisao: Jel bio karburator ili ubrizgavanje, moj strom 1000 injection troši oko 4,5-5,5l na otvorenom a oko 6,5l u gradu, to je valjda isti agregat kao na SV-u. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Ubrizgavanje. Mislim da SV 1000 i V Strom 1000 uopšte nema sa karburatorom. Mašine bi trebalo da su iste a s obzirom da se snaga i obrtni moment razlikuju, verujem da ima neke izmene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Mart 6 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Profaktura stigla, ali stižu i druge ponude... A cepa i pritisak Idemo dalje...Javljaj šta kažu u banci. Ja se godinu dana nakanjujem da pazarim dsx... Ili svt... ili cl-x... Koju ćeš boju? :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11538 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2670 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan plavi, za dečake ! Ovi u banci nisu normalni...da bi mi samo napravili kalkulaciju kredita, traže neki papir iz firme. Ja im kažem da sam u ovoj banci zadnjih skoro 30 godina, još dok se drugačije zvala, po plati se vidi. Džaba... znaš ono, ftjp. Sutra... Razmišljam se i da skupim sve, pa u kešu da dam. Ali, još uvek nisam siguran da li da uzmem novog kineza, ili polovnog japanca. Zato i gledam i dalje druge oglase. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Mart 6 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti meni rezervisao plavog, poslednjeg na stanju... :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11538 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2670 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Svi ovi kinezi su isti ! I Voge, Kove, Moto Morini, QJ motor...ja ih delim na 500 i 650 kubika (mašine) koje mene interesuju. 500 zbog registracije (do 20.000 din), a i meni ne treba jače. Imam odličnu ponudu za MM 650, na koji ne mogu da se popnem sa 3 kofera gratis. Ako ih računaš koliko koštaju, jeftiniji je od Voge 525, ali rega oko 32.000 din... Da mogu da isplivam, samo bih stroma uzeo, i spustio sedište. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 123 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Blaza je napisao: Rezervisan plavi, za dečake ! Ovi u banci nisu normalni...da bi mi samo napravili kalkulaciju kredita, traže neki papir iz firme. Ja im kažem da sam u ovoj banci zadnjih skoro 30 godina, još dok se drugačije zvala, po plati se vidi. Džaba... znaš ono, ftjp. Sutra... Razmišljam se i da skupim sve, pa u kešu da dam. Ali, još uvek nisam siguran da li da uzmem novog kineza, ili polovnog japanca. Zato i gledam i dalje druge oglase. Uzmi plavi a za godinu dana razmišljaj dal da uzmeš novog kineza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18935 Napisano Mart 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2539 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Blazo, sto si se zalepio za V2 agregat i SV? Uzi bre neki redni 4, makar i 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11538 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2670 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh... Efi, abs, za malo para, da može odmah da se vozi, šta ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1494 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo SV1000 da uzmem, međutim, mislim da je baš nepotrebno velika kubikaža i snaga za V2 mašinu. Verujem i da greške ne prašta. Mislim da je sa 650 kubika mnogo kompaktniji. Hornet je neuporedivo pitomiji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18631 Napisano Mart 6 Integrisan, 5573 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Luka9905 said: Ja sam hteo SV1000 da uzmem, međutim, mislim da je baš nepotrebno velika kubikaža i snaga za V2 mašinu. Verujem i da greške ne prašta. Mislim da je sa 650 kubika mnogo kompaktniji. Hornet je neuporedivo pitomiji. Takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18935 Napisano Mart 6 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2539 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Blaza je napisao: Uhh... Efi, abs, za malo para, da može odmah da se vozi, šta ? Zabavan je SV 1000, to stoji, ja sam imao TLR-a, luuud motor, jos dva Terminjonija grrrmeee, hteo da me ubije vise puta... al racunam da ti treba nesto pitomije, niti si klinac da se przis i zavrces od semafora, (rece covek na 1400 ccm), plus je SV malo veci potrosac i ima potencioni problem sa korpom...al je lep ovaj plavi nejked mamu mu, uzimaj!!! Promenio Mart 6 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1494 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, BokyBoy said: Zabavan je SV 1000, to stoji, ja sam imao TLR-a, luuud motor, jos dva Terminjonija grrrmeee, hteo da me ubije vise puta... al racunam da ti treba nesto pitomije, niti si klinac da se przis i zavrces od semafora, (rece covek na 1400 ccm), plus je SV malo veci potrosac i ima potencioni problem sa korpom...al je lep ovaj plavi nejked mamu mu, uzimaj!!! Nejked je bukvalno Street Hooligan, samo bi morao otvorenije topove da bi to bila prava priča 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4639 Napisano Mart 6 Drug član, 504 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj 1000, pic..i samo glede. Jbg dal 5 dal 8ltr, taj feeling te radi. A za regu, imas vremena nekog da zajebes za kintu godinu dana( ove dizi kes kredit) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18935 Napisano Mart 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2539 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Luka9905 je napisao: Nejked je bukvalno Street Hooligan, samo bi morao otvorenije topove da bi to bila prava priča SV ima 120 a TLR 135 konja, iz maltene istog agregata, e to je Huligan, znas kako grme dva Terminjonija, bruka... bukvalno te tera ga ga zavrces... i onda naravno potrosnja ode na preko 10L u gradu... a Blaza vozi uglavnom grad pa mu racunica nije bas isplativa ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 82 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @BlazaAko kupujes Nov motor cekaj sajam ili barem nedelju Dana pre sajam kreni u potragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Mart 6 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je tad da kreće, tad već mora da zna šta će. A popusti već počinju polako.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 227 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju nisam skapirao, za koji je motor profaktura? Šta se kupuje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3532 Napisano Mart 6 Drug član, 2026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nista, cackaju ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...