Rider000 1501 Napisano pre 20 sati Drug član, 985 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stari po 20 god, nijedan nije presao vise od 40-50k km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4532 Napisano pre 16 sati Drug član, 494 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj bilo sta, zajebaces se svakako. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 16 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja gde je ovo pošlo. Kad ide june nek ide i uže.Uz Moto Morini X Cape idu gratis set od 3 original alu kofera... Nećeš sa asfalta. X Cape crni sa livenim točkom te čeka u salonu za 6.950 € ... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3366 Napisano pre 15 sati Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to jedini modela sto vidim karakteristike, 835mm sediste, neće da može za Blazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 14 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 845mm je sedište. Da to je visoko za Blažu. Ali može da se poruči niže, 820mm. Malo ja zezam, bio je Blaža u salonu pa i nismo diskutovali o X Cape puno. Malo mi gas da raspirim vatru kad se već povela tema oko nekih drugih od 500ccm, a fazon MM X Cape-a, zašto da onda ne dam i njega kao predlog posebno uz 3 kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2144 Napisano pre 14 sati Drug član, 713 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A da Blaža počne da nosi štikle? Život bi mu bio mnogo lakši! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao: Uz Moto Morini X Cape idu gratis set od 3 original alu kofera... Ja već sat vremena vrtim na Jutube ovaj x-cape, i sad mi kažete da je visok ? 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, miki je napisao: A da Blaža počne da nosi štikle? Život bi mu bio mnogo lakši! Sad je kasno, možda pre 35 godina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 691 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blaza said: Ja već sat vremena vrtim na Jutube ovaj x-cape, i sad mi kažete da je visok ? Nadam se da si bar bio spremio kokice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aha ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3366 Napisano pre 14 sati Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za Blazu maxi 780, Nc ima 800 pa je na prstima. Moze se sve ali je to patnja i nije uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 14 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja već sat vremena vrtim na Jutube ovaj x-cape, i sad mi kažete da je visok ? Ma ne Blažo, nisam ja rekao da je visok ja sam ga predložio što znači da je dobar. Ovi ostali kažu da je visok i prave mi kamen spoticaja u žarkoj želji da ti uvalim nešto što ti ne treba Znaš ti zašto se prodavci kad se pozdravljaju ljube u vrat , jeri obraza nemaju 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 13 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Za Blazu maxi 780, Nc ima 800 pa je na prstima. Moze se sve ali je to patnja i nije uzivanje.E, pa SV mu je ok a 810 je. Strom je 830 i to je po meni poželjno da se spusti 1-2 cm. Ovako stock je na mišiće... To smo asolvirali sve u salonu i SV i Strom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4532 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 494 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slobasuper9 je napisao: pre 12 minuta, RankoBg87 je napisao: Za Blazu maxi 780, Nc ima 800 pa je na prstima. Moze se sve ali je to patnja i nije uzivanje. E, pa SV mu je ok a 810 je. Strom je 830 i to je po meni poželjno da se spusti 1-2 cm. Ovako stock je na mišiće... To smo asolvirali sve u salonu i SV i Strom... Smanji pritisak u gumama, kupi cipele sa platformom.... Ima nacina, sve je pitanje volje Promenio pre 13 sati član vex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 13 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @vex pa rekao sam, kako kod aerodroma kod podvožnjaka kad se šleper zaglavi, ispumpa gume i prođe. A mnogi kažu da ne može da prođe. Kako ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, voziću ja i sa ispumpanim gumama, sve dok je u garanciji ! Od japanske četvorke, trebalo je danas da vidim i Kawasaki. Trio motors na Č. Padini, nemaš gde ni biciklo da parkiraš, a o Motoringu da ne pričam...samo peške. Normalno, revoltiran batalim sve za danas, Kawu ću gledati na sajmu. Za sada, jedino Vstrom mi je kompletan, osim sedišta. Čak ni NC nema nosač kofera... Nadam se da ću moći sutra da vidim i QJ motor, i dosta od novih. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 13 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza posebno sad sa sajamskim cenama. Ne da je najkompletniji, nego... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2876 Napisano pre 13 sati Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja gde je ovo pošlo. Kad ide june nek ide i uže.Uz Moto Morini X Cape idu gratis set od 3 original alu kofera... Nećeš sa asfalta. X Cape crni sa livenim točkom te čeka u salonu za 6.950 € ...Jel ovo samo za Blažu ponuda ili? :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2418 Napisano pre 13 sati Drug član, 1039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne brt za sve. Samo morate da se dogovorite oko boje ili felne pošto nemam mnogo motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4532 Napisano pre 13 sati Drug član, 494 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: Jel ovo samo za Blažu ponuda ili? Sent from my 2107113SG using Tapatalk Polako ga zamara, pecarosi znaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 19 Napisano pre 13 sati (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Voge 300DS SAJAM WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge 300DS SAJAM, 2025. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 3.590 € - Motori - Polovni Automobili Савет- Попусти су већ кренули, тако да можда ипак најбоље да сачекаш тај сајам, ако већ не излети неки добар полован Promenio pre 13 sati član dule2812 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 109 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Uh, slatke muke! Pratim temu s uzivanjem, jer i sam nisam odlucio sta cu. Za sad me nekako najvise kupio qj srt 600 sx, prosle god je bio 550. Uglavnom dobio je brembo kocnice i nove nalepnice 600. Sve ostalo je cini mi se ostalo isto. Ostao mi je i Voge da bacim pogled uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su ponudili sajamsku cenu od 5.999 evra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2486 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Andragog, 5068 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako SVT bude toliko, eto !!! Inace R1150R je odlican motor. Kada sam ga probao prvi put, reših da kupim BMW boxer . Traje skoro večno, ide odlično udoban, abs, koči najbolje od svih motora, grejači, koferi... onaj gore sto sam stavio presao 35 000 za 3000e trazi, registrovan... Promenio pre 8 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11037 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2519 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, srbac je napisao: Inace R1150R je odlican motor Svi znaju da "švaba što napravi, sto godina traje !" Znam ja da je to dobar motor, i vozio bih ga, što da ne. Međutim, održavanje, delovi, sve je papreno skupo (za mene) , abs mu je problematičan... ne znam, videću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...