lazgop 23 Napisano Februar 26 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, Položio sam za A kategoriju pre ~4 godine. Od tada sam samo vozio skuter po Crnoj Gori, i to ne puno, možda 10-15 dana godišnje. Napokon sam kupio motor (Royal Enfield Himalayan 450) i čekam da stigne (trebalo bi krajem Aprila) u Beograd. Hteo bih do tada da provežbam malo (ili malo više) na nekom većem motoru, brzincu. Razmišljao sam da zovem auto školu u kojoj sam polagao (As011) da vidim oko dopunskih časova. Da li imate neke preporuke kako bolje da pristupim ovom problemu, ili da zovem neku drugu, po vašem iskustvu bolju, auto školu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 661 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da skoro sve auto škole imaju te dopunske časove, bili su jesenas oko 2000 čas tj 45 minuta. Ne računaj da možeš bilo šta bez dvočasa a verovatno ti i njih treba nekoliko. Možda prvo nadji nekog drugara sa motorom sličnim tom što čekaš da se par puta na parkingu na Sajmu ili negde malo podsetiš osnova. Onda možda dvočas za prvi izlazak na ulicu da te prati instruktor u kolima i pegla tvoje greške. Inače ćeš dati bogatstvo na nešto što možeš i u drugarskoj varijanti. Možda jednu vožnju tj čas kad ti stigne tvoj motor ali čisto psihološki. Ja sam se na dva točka vraćala posle više od 20 godina i uzimala sam dodatne časove. Dadoh para kao za kurs bezbedne vožnje a mogla sam pametnije. Proceni najbolje sam po tome koliko se sećaš, osećaj se vraća jako brzo kad se opustiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazgop 23 Napisano Februar 27 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! To sam i mislio, mislim da je najbolje da uzmem nekoliko časova čisto da se vrati samopouzdanje i osećaj za brzinac, a posle redovno vežbanje na mom motoru. Što se tiče drugara i to je dobra ideja, ali igrom slučaja u široj okolini niko ne vozi motor. Moraću da poradim malo na tome, već mislim da uspevam sa nagovaranjem jednog drugara da se priključi Čim se malo upoznam sa svojim motorom odmah ću da odem na neki od kurseva bezbedne vožnje, pošto, koliko sam video, oni ne nude vežbanje na njihovim vozilima već samo na sopstvenim. Promenio Februar 27 član lazgop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Februar 27 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš ti prblm, sačekaj svoj motor i vežbaj, vozi, uživaj. A drugi predlog osim dodatnih časova u auto školi, ili rent-a-motor agencije nema. Plati pa klati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Mart 3 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan MK Bezbednost, ima tema, imaju dva motora sa pomoćnim točkićima koji se skidaju i koriste se za obuku kad neko baš nema svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...