Jump to content

Moto Zajednica

lazgop

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd, Srbija
  • Motocikl
    SYM Symphony ST 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lazgop's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Verovatno ću onda sačekati sledeću godinu za cb500x, taman dok rešim logistiku posedovanja motora u gradu, gde ga čuvati zimi, za koju ga banderu ispred zgrade vezati noću i slično. Hvala na odgovorima!
  2. Slažem se za novo, jedino mi je mrsko da čekam sledeću godinu, pošto su mi u Hondi (honda-srbija) rekli da će im stizati novi motori na lager tek sledeće godine Da li ima neki drugi način da nabavim ovaj motor nov? Možda da uvezem, medjutim to mi zvuči komplikovano
  3. Pozdrav svima, Zovem se Lazar, živim u Beogradu, i položio sam za A kategoriju tek prošle godine. Nemam mnogo iskustva u vožnji motora, ali radim na tome da ispravim to! Imam skuter u vikendici SYM Symphony ST 125, ali sam razmatrao za Beograd da kupim Honda CB500X jer mi se čini najpribližnijim onome što mi odgovara - nije preveliki za početnike ni za grad, može da ide off road a i po putu, i nije preskup. Nažalost ova akcija mi je propala jer je u Hondi rasprodat, a nisam našao ni na polovnjacima primerke. Da li imate neki savet za drugi motor ili da čekam i dočekam Hondu da stigne na lager dogodine?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja