Jump to content

Moto Zajednica

VOGE DS800 rally

Recommended Posts

• Drug član, 1047 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

Prvo , drago mi je da su komentari krenuli - to samo znači da smo u dobroj temi :D

Daleko je od toga da je samo blatobran podignut, čak će možda i da se ponovo vrati na fabriku, ali je to manje bitno...btw ne znam da li znate koje su prednosti spuštenog blatobrana?

Naravno da bi nešto bilo Rally Ready a ne samo marketing - osnova su adekvatne felne i suspenzija.

Poručeni su Excel rimovi, potencijalno na HAAN hubovima ako može za taj model, kako bi omogućili vožnju na moussevima.

Dakle , napred 21 x 1.85 a nazad 18 x 2.50, uz sve to reinforced žbice.

Dakle, motor će biti Rally Ready zato što ja tako kažem, a ne zato što ga je fabrika tako napravila za komercijalnu upotrebu i zato što je blatobran podignut. I batalite internet poređivanje, to je možda ok za stock verzije. Ovo nije stock bike i kao takav motor se ne može upoređivati sa komentarima influensera koji ne znaju šta je preload, a šta je rebound i šta čemu služi...

Ako je neko zagledao malo detaljnije na sajmu, sigurno je prepoznao Andreani Rally suspenziju napred  i Bitubo Race Monoshock nazad tako da mislim da je to sa Excel felnama sasvim dovoljno Rally Ready :)

Ps. Opet, ovo je tek samo zagrevanje i uhodavanje  - strpite se brzih komentara hajde da vidimo svi zajdeno kako će ovo jedinstveno putovanje i modifikacije izgledati u praksi :)

Vrlo sam siguran da mene najviše interesuje  :D :D :D 

image.png.3c054c2450a2757f0cdbb6cf8e35e767.png

image.png.7af9640cdc03e06ce061a9d6a8a09877.png

image.thumb.png.db42ca03e476b7f2e2a24cd911033fc9.png

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja