baltrekk 1194 Napisano Nedelja u 17:42 Drug član, 1047 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prvo , drago mi je da su komentari krenuli - to samo znači da smo u dobroj temi Daleko je od toga da je samo blatobran podignut, čak će možda i da se ponovo vrati na fabriku, ali je to manje bitno...btw ne znam da li znate koje su prednosti spuštenog blatobrana? Naravno da bi nešto bilo Rally Ready a ne samo marketing - osnova su adekvatne felne i suspenzija. Poručeni su Excel rimovi, potencijalno na HAAN hubovima ako može za taj model, kako bi omogućili vožnju na moussevima. Dakle , napred 21 x 1.85 a nazad 18 x 2.50, uz sve to reinforced žbice. Dakle, motor će biti Rally Ready zato što ja tako kažem, a ne zato što ga je fabrika tako napravila za komercijalnu upotrebu i zato što je blatobran podignut. I batalite internet poređivanje, to je možda ok za stock verzije. Ovo nije stock bike i kao takav motor se ne može upoređivati sa komentarima influensera koji ne znaju šta je preload, a šta je rebound i šta čemu služi... Ako je neko zagledao malo detaljnije na sajmu, sigurno je prepoznao Andreani Rally suspenziju napred i Bitubo Race Monoshock nazad tako da mislim da je to sa Excel felnama sasvim dovoljno Rally Ready Ps. Opet, ovo je tek samo zagrevanje i uhodavanje - strpite se brzih komentara hajde da vidimo svi zajdeno kako će ovo jedinstveno putovanje i modifikacije izgledati u praksi Vrlo sam siguran da mene najviše interesuje 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1011 Napisano Nedelja u 18:30 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...