Gordak985 2758 Napisano pre 20 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Jedina logična zamena za moj CBF. Prelep. Ako ti budu smetali bočni koferi, javi se :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 20 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I jos.Sent from my SM-S901B using TapatalkGledam slike opet, ovo bre nevoženo :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 20 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 opet kažem, još uvek nisam vozio očuvaniji motor od ovog. Sve na svom mestu, ništa nije izbledelo, oguljeno itd. Felne, retrovizori, fuzasteri, tegići, agregat, apsolutno kao novo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4623 Napisano pre 20 sati Drug član, 1186 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: @Alexandra995? Fireblade ili Blackbird? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ništa za sada, operisana sam skoro pa ne smem da vozim motor još neko vreme, ali će biti preusmereno na renoviranje kuće... Što ne znači da se ne vraćam krajem godine... Ali kad razmislim, pojma nemam šta bi uzela sledeće... Možda opet R, ali ne bi da se grbavim, od Sport touring-a mi nema ništa zanimljivo sem CBF-a (Yamahe su mi visoke)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 19 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa za sada, operisana sam skoro pa ne smem da vozim motor još neko vreme, ali će biti preusmereno na renoviranje kuće... Što ne znači da se ne vraćam krajem godine... Ali kad razmislim, pojma nemam šta bi uzela sledeće... Možda opet R, ali ne bi da se grbavim, od Sport touring-a mi nema ništa zanimljivo sem CBF-a (Yamahe su mi visoke)...Srećan oporavak! Drži se.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 19 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 opet kažem, još uvek nisam vozio očuvaniji motor od ovog. Sve na svom mestu, ništa nije izbledelo, oguljeno itd. Felne, retrovizori, fuzasteri, tegići, agregat, apsolutno kao novo! Dođe mi da ti ponudim zamenu ako ne nađeš kupca ali ako ne nađeš kupca ljudi nisu normalni :-) A i malo me sramota vizuelnog stanja debele zelene gospe :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 19 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Hondu CM125 kad je ova slika nastala, i još tad sam prokomentarisao da bih voleo da posedujem baš ovu Hondu. Sve su karte na stolu. Ovde dobijaju sve tri strane, sledeci vlasnik ovog CBF-a, Aleksandra rešava renoviranje kuće što je ujedno i najbitnija stvar, i ja sa hiljadarkom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, kao četvrti čovek, ispadam ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 19 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ti si izmedju dve vatre, baš kao i ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 javljali su se razni ljudi, prvi ko dodje kupuje motor. Uvek je tako bilo do sada. CM125, CB500, Fazer 600, ponovo CM125, Bandit 600, Shadow 600, Vivacity, jos jedan CM125. Prvi ko dodje ne ide bez motora. Promenio pre 19 sati član Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 19 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećom si mi daleko :-) Izgleda kao motor koji se ne gleda dva puta.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 19 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, kao četvrti čovek, ispadam ? Prvog si u Nišu, kapiram da Honda neće biti daleko. Nađi kupca dole i sve završi u jesnom odlasku. :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo Niiiš !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 191 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli u Niš! Srećna prodaja 600 i kupovina 'iljadarke! Šta motor treba da ima: Da je iz Japan, Da ima 'iljadu kubika, Četiri cilindra, ABS i EFI, Skazaljke na sat,a ne tablet, 2 topa. I da ne košta više od 3,5-3,800. To je Honda CBF 1000. Još jednom,u zdravlje da prodaš taj prelepi plavi motor i kupiš 'iljadarku! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 18 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepše druže! Videćemo epilog ove priče, volim ovakav tip neizvesnosti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 324 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobar primerak. Svaka cast 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 59 minuta Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike servisne knjižice.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...