Zlatko LA 2056 Napisano pre 23 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Eee sad ide priča... Prodajem svog CBF-a zbog prelaska na jači CBF. Neću otkrivati detalje (znaju samo par kolega) na kraju će se sve znati. Motor sam uvezao kad i Rebela jesenas, iz Švajcarske je. Zamenjene svećice Denso, sredjeni karburatori, ulje ću zameniti novom vlasniku istog dana. Gume dobre, mekane, lanac i lančanici takodje. Sve je fabrički na njemu, još uvek nisam imao prilike da vozim ovako očuvan motor. Prešao 37000 km, radi odlično i hladan i zagrejan. Uz njega dva original ključa, dva ključa kofera, servisna knjiga, fabrički alat. Poseduje original nosač kofera i nov Kappa kofer od 47 litra. Cena na PA je 3500e Za kolege sa foruma 3300e Jedini razlog prodaje je to što je slučajno ispala kombinacija za CBF1000 i ako se to ostvari biće super, ako ne motor ostaje kod mene sigurno. Neću da forsiram prodaju. Ako sam nešto propustio slobodno sugerišite. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 23 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike motora.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 23 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 23 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I jos.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 22 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan LutkaSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5840 Napisano pre 22 sati Drug član, 1432 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Ево машина за тебе. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 21 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu priču o čoveku koji se našao u nekoj pećini u kojoj se ništa nije videlo, on onako rukama opipa i nešto zvecka. Odjednom se čuje glas 'ako uzmeš pokajaćeš se, ako ne uzmeš pokajaćeš se'. Možda sam ja taj čovek u jednoj ogromnoj pećini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 21 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blaža samo na litru može sa divlje Kawe. Šalu na stranu, dobra prilika.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 21 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu priču o čoveku koji se našao u nekoj pećini u kojoj se ništa nije videlo, on onako rukama opipa i nešto zvecka. Odjednom se čuje glas 'ako uzmeš pokajaćeš se, ako ne uzmeš pokajaćeš se'. Možda sam ja taj čovek u jednoj ogromnoj pećini. Ako pričaš o CBF1000, baš će tako da ti bude :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 21 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Gordak985 je napisao: Ako pričaš o CBF1000, baš će tako da ti bude Sent from my SM-S911B using Tapatalk Da da, isključivo CBF1000. Inače ne bih ga stavljao na oglas. Zbog toga ne žurim prodaju, pa kako je Bog rekao nek bude. U oba slučaja se radujem što je jako bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 21 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A viš ja bih prešao na 600, samo indžekšn. Al su mi malo preskupe. Pa sam jadan morao tisuću uzet, šmrc.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nek se okreće. Samo da je zdravlja, ostalo dodje i prodje. Ovog CBF-a 1000 znam i imao sam prilike da ga probam, tako da nema tu problema. Dve stvari koje me privlače, nikad nisam posedovao hiljadarku, nikad nisam posedovao indžekšn. Promenio pre 21 sati član Zlatko LA 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16883 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 1220 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kome treba motor da se vozi bez brige. Cena je više nego korektna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na ponudi, ovakav motor može ! Samo, dok ne prodam svoj, ništa od kaparisanja drugog... Nadam se da se Zlatko neće ljutiti, ne znamo se... Tačno pre 3 godine drugar kupi ovakav motor, samo 2009.godište. Seo na njega i oduševio se ! Isti dan mi nađu na PA identičan, sa 3 kofera, od našeg člana iz Raške. 90% stvari dogovorim sa njim. Međutim, to veče počne rat Rusija - Ukrajina. I ja ispadnem konj, i odustanem... Ovaj na fotkama lepo izgleda, a preporuka od @Markone88 mi mnogo znači. Videćemo... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5840 Napisano pre 21 sati Drug član, 1432 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Blaza said: Hvala momci na ponudi, ovakav motor može ! Samo, dok ne prodam svoj, ništa od kaparisanja drugog... Nadam se da se Zlatko neće ljutiti, ne znamo se... Tačno pre 3 godine drugar kupi ovakav motor, samo 2009.godište. Seo na njega i oduševio se ! Isti dan mi nađu na PA identičan, sa 3 kofera, od našeg člana iz Raške. 90% stvari dogovorim sa njim. Međutim, to veče počne rat Rusija - Ukrajina. I ja ispadnem konj, i odustanem... Ovaj na fotkama lepo izgleda, a preporuka od @Markone88 mi mnogo znači. Videćemo... Све што Златко огласи то може змурећи да се купи. Ту грешке нема. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Blazadruže ne znamo se to je tačno, ali BJB conecting people. Upoznao sam neke ljude s kojima sam kao da se znamo oduvek. Nema razloga za ljutnju. Volim otvorene teme, razgovore itd. @Markone88hvala puno na preporuci. Imaćemo mi još razgovora na ovu temu. @Duehvala puno druže, ovo je mesto gde uvek ispoštujem proceduru i stavim povoljniju cenu. @Marko05veliko hvala! Moj CB500 je kod tebe u Užicu. I da, za mene isto važi, dok 600 ne ode 1000 ne dolazi. Promenio pre 21 sati član Zlatko LA 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 641 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor. Radio sam mu karburatore. Prelepo sačuvan primerak. Prelep u vožnji u svakom smislu reči. Samo napred litra je majka treba probati treba menjati život brzo prolazi. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22916 Napisano pre 21 sati Integrisan, 9744 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. motor mi nije poznat ali ovo dvoje iznad jesu! Nema greske znaci 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 21 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. @Goran1982 hvala puno ljudi! Upravo ovo što Goran kaže, volim da imam što više motora. Jbg nisam Milan Strongman pa da ih imam na desetine. Ovako jedan po jedan, lagano i bez žurbe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16883 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 1220 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam običaj da komentarišem oglase ali stvarno kome treba motocikl na ovu temu nema šta da razmišlja. Ovo je jako kvalitetan i pouzdan motor. Malo traži a mnogo daje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 20 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Novembar 2023. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22916 Napisano pre 20 sati Integrisan, 9744 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je motor, kao da ga zensko odrzava 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 20 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandrin?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2056 Napisano pre 20 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Jedina logična zamena za moj CBF. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 20 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995? Fireblade ili Blackbird? :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...