vladas 192 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tachyoninc.com/main.html http://www.tachyoninc.com/HTML%20Manuals/Grafix/Inside%20The%20Box.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iskeyamaha 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vrhunska stvar i bas mi to treba, al nemam pojma kako se porucuje !! Pomoc !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Februar 9, 2009 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba, nema nas na spisku zemalja u koje salju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino rodjaci iz Amerikama da nam donesu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim sajtovima smo jos Jugoslavija.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Februar 9, 2009 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A da nije malo glomazno za staviti na kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iskeyamaha 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa se vise necemo ni Srbija zvati, tako da cemo moci normalno da porucujemo ovakve stvarcice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iskeyamaha 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije glomazno, ova kamera je velicine dva spojena mobilna telefona, lagana je i ne utice na aerodinamiku, barem do 150kmh. Ja sam pokusao sa digitalnom kamerom, zadovoljan sam snimkom, ali kad hoces da snimas i prekidas snimak, moras i kacigu da skidas svaki put. Ova je dobra jer ima daljinski i mogucnost kacenja mikrofona da bi mogao i naraciju da snimas u toku voznje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde ima nesto slicno http://www.camera-sports.fr/F_frame.html?http://www.camera-sports.fr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Tachyon XC je inace jedna od najboljih action camera, imate dosta primera na Youtube-u poredjenja sa drugim modelima, al nemoze da se naruci kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako možete da poručujete ako ne šalju u Srbiju: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17607.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna moja prijateljica ide poslom u Englesku-Ja cu preko nje da kupim GoPro Motosports Hero Wide kameru...Ona se vraca u Srbiju sredinom Marta... Inace cena je 190 funti... Ako nekoga interesuje,neka me kontaktirai da joj javim da uzme... Evo vise informacija o kameri... 170 degree wide angle lens - 5 megapixel wearable and vehicle mountable camera for motorsports incl. cars, motorcycles, snowmobiles, boats. With free 2Gb SD card... The Motorsports HERO Wide is a waterproof wireless digital video camera for motorsports. Its quick-release design simplifies click-mounting the camera to your car, motorcycle, helmet, etc. Developed at the track, the camera shoots TV resolution 30 fps wide angle video with sound tuned to capture the grunt, squeal, and stoke of driving or riding at the limit. Records 56 minutes of video to a 2GB SD card, not included. 2 NiMH or Lithium AAA batteries will last for 2 hours of video recording. Also shoots 5 megapixel still photos and a "Photo every 2 seconds" mode makes automatic photo taking simple. Kit includes digital camera, housing, quick release mounts, flat surface baseplates, curved surface base plates, and a powerful triple pivot suction cup. Works in sub-zero temperatures when using Energizer Lithium batteries. 061/161-05-41 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedna moja prijateljica ide poslom u Englesku-Ja cu preko nje da kupim GoPro Motosports Hero Wide kameru...Ona se vraca u Srbiju sredinom Marta... Inace cena je 190 funti... Ako nekoga interesuje,neka me kontaktirai da joj javim da uzme... Evo vise informacija o kameri... 170 degree wide angle lens - 5 megapixel wearable and vehicle mountable camera for motorsports incl. cars, motorcycles, snowmobiles, boats. With free 2Gb SD card... The Motorsports HERO Wide is a waterproof wireless digital video camera for motorsports. Its quick-release design simplifies click-mounting the camera to your car, motorcycle, helmet, etc. Developed at the track, the camera shoots TV resolution 30 fps wide angle video with sound tuned to capture the grunt, squeal, and stoke of driving or riding at the limit. Records 56 minutes of video to a 2GB SD card, not included. 2 NiMH or Lithium AAA batteries will last for 2 hours of video recording. Also shoots 5 megapixel still photos and a "Photo every 2 seconds" mode makes automatic photo taking simple. Kit includes digital camera, housing, quick release mounts, flat surface baseplates, curved surface base plates, and a powerful triple pivot suction cup. Works in sub-zero temperatures when using Energizer Lithium batteries. 061/161-05-41 Ivan I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna moja prijateljica ide poslom u Englesku-Ja cu preko nje da kupim GoPro Motosports Hero Wide kameru...Ona se vraca u Srbiju sredinom Marta... Inace cena je 190 funti... Ako nekoga interesuje,neka me kontaktirai da joj javim da uzme... Evo vise informacija o kameri... 170 degree wide angle lens - 5 megapixel wearable and vehicle mountable camera for motorsports incl. cars, motorcycles, snowmobiles, boats. With free 2Gb SD card... The Motorsports HERO Wide is a waterproof wireless digital video camera for motorsports. Its quick-release design simplifies click-mounting the camera to your car, motorcycle, helmet, etc. Developed at the track, the camera shoots TV resolution 30 fps wide angle video with sound tuned to capture the grunt, squeal, and stoke of driving or riding at the limit. Records 56 minutes of video to a 2GB SD card, not included. 2 NiMH or Lithium AAA batteries will last for 2 hours of video recording. Also shoots 5 megapixel still photos and a "Photo every 2 seconds" mode makes automatic photo taking simple. Kit includes digital camera, housing, quick release mounts, flat surface baseplates, curved surface base plates, and a powerful triple pivot suction cup. Works in sub-zero temperatures when using Energizer Lithium batteries. 061/161-05-41 Ivan Iiii? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...