Motorcyclist 17955 Napisano pre 20 sati Integrisan, 5299 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam omasio broj, jaknu cu da vratim, vec sam kontaktirao kurira itd. ali ako mozda neko zeli da kupi dok se ne vrati evo prilike. L velicina. Ja sam 183cm i nekih 71-72kg, malo je kratka i tesna. Mogu i detaljno izmeriti duzinu, sirinu, ramena. Seventy Degrees JT44 mesh jakna crna - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Kraća letnja jakna španskog proizvođača Seventy Degrees napravljena od polyester i mesh materijala. 100% provetrenost je obezbeđena pomoću mrežastih panela. Potpuno nova jakna, samo otpakovana danas i isprobana. 9900dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 303 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kineski L kad sa 72 kg ne ulazis u nju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17955 Napisano pre 17 sati Integrisan, 5299 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, doctore said: Jel to kineski L kad sa 72 kg ne ulazis u nju To sam se i ja pitao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4976 Napisano pre 13 sati Drug član, 1064 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa 180cm i 88kg nosim njihov M, baš mi je čudno da ti je L tesna, a šlank si. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1454 Napisano pre 13 sati Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Forsberg je napisao: Ja sa 180cm i 88kg nosim njihov M, baš mi je čudno da ti je L tesna, a šlank si. Isto i ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17955 Napisano pre 12 sati Integrisan, 5299 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma sta je. Bio sam npr. u Barellu i probao jednu njihovu i Acerbis i L mi je bio ok. Iscimao sam ih za xl broj da isprobam, ako nesto bude javicu. Mozda je do modela pa probam drugi. Ovo kao da je S a ne L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 994 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 455 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 183, kad sam je probao imao sa 92-3kg, bila mi dobra.. isti taj model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17955 Napisano pre 12 sati Integrisan, 5299 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je ovo greska. Ja sam ubedjen da je ovo S model a neko je stavio na kragnu L. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...